Switched режим енергопостачання

B

bibo1978

Guest
Мені потрібно зробити два включений режим харчування з належною обхід РФ по дальності поставок повинна працювати на 3.3 V з потужністю 2,5 Вт, конструкція повинна бути як можна менше чи може хто-небудь мене з поставками ресурсів

Може бути, MAXIM Regulator рядів РФ додатків може допомогти вам,
наприклад

http://para.maxim-ic.com/part_search.asp?TREE=PowerSupplies&SRCH=max1820

Привет

Ви можете виявити це допоможе також:

http://ourworld.compuserve.com/homepages/Bill_Bowden/page4.htm # triple.gif

http://www.edn.com/archives/1996/112196/24_di06.htm

http://www.edn.com/archives/1998/110598/23di.htm [/ URL]

Привет

Якщо Вас турбує шум, але хочете ефективності, то ви можете використовувати переключення електропостачання піти близько 5V потім використовувати LDO лінійних енергопостачання крок до 3.3V.

Спробуйте якості ковпачків для подальшого придушення шуму рябь на виході.

Крім того, використання феритових побив від 3.3V до 5V етапі.

Привет

Ще одна ідея, ви можете використовувати низьковольтних інверторів логіки роботи з 3,3 вольт і використовувати як багато ворота, як ви хочете, щоб перемикання електропостачання отримати 2,5 ватт.

Привет

Книга про Switched Режим харчування

ч ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=50703&highlight=smps

Привет

Спробуйте Texas Instruments управління продуктами харчування, НРУ модулів в енергії, ви можете знайти щось хороше для чого ви хочете.

Привет

Я хочу зробити DC_DC перетворювача занадто.Я readn про TL494, і я хочу це зробити, але не знають, як розрахувати перетворення.Чи можу я використовувати перетворення в AT / ATX джерело живлення, і як їй користуватися (розрахунку). Не могли б ви мені допомогти?
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Чи можу я використовувати MOSFET приклад: IRF540, IRF640, IRFZ44 ....Для цього замикання? (Я хочу збільшити її потужність)

Якщо DC-DC конвертер не вимагає ізоляції, то вам не потрібен трансформатор, можна тільки будувати долар регулятора.Є безліч долар регулятори і контролери там для цієї роботи.

Я б не став використовувати TL494 для DC-DC.Є багато інших IC це може зробити цю роботу.Чи є ізоляція дійсно необхідно?Якщо це так,
то я можу сказати вам про те, як розрахувати трансформатор, але, якщо це взагалі можливо намагаються уникнути, використовуючи один.

У моїй країні, важко знайти більш IC для цієї роботи (може бути, я не знаю). Чи можете ви розмістите тут кілька назву або посилання на мене.Перед тим, як я завжди думаю перетворити добре для DC на DC конвертер.Тепер я хочу зробити 12VDC і на 24VDC більш 4А.Додано через 3 години 47 хвилин:Якщо ізоляція не потрібна. IC Який ви зазвичай використовуєте для цієї роботи

Дуже популярний чіп є UC3843.Єдиним недоліком є те, що ви, швидше за все,
мають потребу в поточному tranformer, оскільки нинішня почуття напруги є відносно високим, близько 0.7V.

Чіп з більш низькими почуття напруги (0.1V) є MAX668, підвищити перетворювач з Максимом.Я не можу сказати напевно, якщо ви можете використовувати його для виробництва 100W, але ви завжди можете використовувати MOSFET водія.Nice частини.Я використовував його в декількох зразків.

Сподіваюся, я правильно зрозумів, що ви хотіли DC-DC 12V в 24В OUT.Якщо ви можете представити кілька більш детально, я можу запропонувати щось.

Також перевірити Лінійна техніка, Texas Instruments, національної, Micrel, Санкт-сайтів.

Я вносять міні-машини. Це двигун з допомогою 24VDC, але ми хочемо, щоб використовувати 1 (а не 2) 12V4Ah батареї, оскільки кілька причин. Так що ми повинні мати 12VDC до 24 В постійного струму перетворювача. Тут вимога мати на поставити на 24VDC і нинішні більше ніж 3Amp

У MAX668 я запропонував у попередньої посади повинні зробити це.Погляньте на це:
www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/910

Якщо вам потрібна допомога в індуктора,
дайте мені знати.

Я замовлення зразків цьому Максим.Якщо вони приходять я запитати вас про індуктора

Що ж, тепер у мене 2 max668.It досить мала.

Як у використовують МДФ ІнА ланцюга ????? я хочу D Зміщення circiut за нього .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back