Switch Mode дугового зварювання Інвертор SCHEMATIC

C

cae20452

Guest
привіт всім я побудувати дугового зварювання інвертора. вхідна напруга 220 вольт вихідну напругу 20 вольт вихідний струм складає 160 ampres стосується.

Друг, я знайшов ваш проект дуже цікавий, але це деталі компоненти, які нечитабельним. Ви можете передати більш докладну інформацію про даний проект? Або детальне креслення більше?

Привіт, дуже цікава схема! Не могли б ви поділитися деякими Докладна інформація про те, як має бути зроблено обмотки (мідний дріт перетин, що ferite ядро)?

Я також хочу, щоб побудувати SMPS інвертор зварювальний, я знайшов цю схему (виділіть кінці документа) На жаль, моє підключення до інтернету в дуже слабких прямо зараз, я повернуся. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 26 хвилин: [/COLOR] [/size] Добре, я глянув на схему в першому пості, і в мене є питання для вас, хлопці: Перш за все , топології перетворювача є "вперед", але, що топологія потрібна тільки одна tranzistor (я маю на увазі, один вимикач пристрою) і POSITIV залізничних постійно підключений до transformmer. У цьому ciruit як рейки включається і вимикається з трансформатором. Чому? Я бачив, що на мою схему теж (я завантажити його найближчим часом, є промислово-виробничого персоналу). 2. Як ланцюга управління запобігання насичення осердя? або вона просила основний повітряний зазор?

Двох (декількох) перемикачі серії пов'язані, вони електрично еквівалентно одного комутатора. Послідовна схема зводиться перемикач напруги. Це здається дивним на перший погляд, причина випрямляч подвоєння використовується в той же час, але може бути також 230 версія схеми інструменту. Маючи також постійного струму на вторинному, вперед топології, напевно, краще підходить, ніж двотактні схеми, представлені на початок потоку. Насичення може статися так чи інакше в залежності від умов експлуатації, але первинний струм обмежується через трансформатор струму і ланцюга керування. Але невеликий повітряний зазор дозволить спростити операції, я думаю. Робоча частота і напівпровідникових типів б цікаво на додаток, але ланцюг все одно повчально.

двох (декількох) перемикачі серії пов'язані, вони електрично еквівалентно одного комутатора. Послідовна схема зводиться перемикач напруги.
Це було б здорово, тому що я знайшов кілька IGBT-х років з 1200 напруга CE. Але я не впевнений, що про це, я думаю, що система з яких-небудь захисту разом з діодами. Може бути, someboby знає і має досвід нітрохи ці інвертори і скажіть нам, що "Каус".
схема двотактного представлений на початку потоку
excuseme, але це занадто farward.

Я зацікавлений теж є спосіб, щоб ізолювати його від мережі

Але все схемні представлені тут є виходи ізольовані від електричної мережі з допомогою феритових трансформаторів. : D

Так, оригінальні схеми фактично ту ж топологію серії. Я був дещо збентежений draing стиль і не розглядали його в деталях. Крім того напруження анотації дивно, напруга шини постійного струму становить близько 300В, як з ланцюга Invertec. Послідовно з'єднаних комутаторів мають іншої мети, що я не розумію на перший погляд. Це сприяє вільному ходу для автобуса напруги через діоди без Додатковий обмотки і ефективно не індуктивного перенапруги. За допомогою одного перемикача, у Вас повинен ausxilary обмотки при первинній або вторинній стороні. Через паразитних індуктивностей, Vds відповідно Vce пікове навантаження на неї завжди вище, ніж на 2 Vbus. З 1200 IGBT, вам може знадобитися Z-діод активного обмеження ланцюга скоротити індуктивного перенапруги на наприклад, 700 або 800 В, але це звичайна схема і повинні працювати в цьому додатку.

Мені потрібно switdh режимі дугового зварювання машини використовувати мікроконтроллер тип номера і дані [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/COLOR] [/size] Мені потрібно, щоб інвертор sudura.pdf від типу номера мікроконтроллер використання він не писав shematic діаграмі ви даєте microcontoller номер типу я дуже радий, спасибі

Очевидно, IC2 НЕ мікроконтроллер. Це аналог IC чи гібридної схеми, можливо, на замовлення. Я не впізнав Зокрема відомо контролер SMPS з схеми.

та два IGBT в серії знизить напругу між двома

Я думаю, цю справу можна з нормальним привід VFD (частотно-регульований привід). Тому і всі хв компонентів в один модуль N просто феритовий вентиль основний НС залишається тільки ................................ ..... будь ласка, поправте мене, якщо я зробив деякі помилки.

привіт я шукаю схему перемикача режиму DC / DC перетворювач нітрохи 48 Вольт вхідних і 220 вольт гріх хвилі з покласти і 5000 ват, якщо у вас є або знаєте, де від я можу знайти його прохання допомогти мені Тань ви

: Плакати: [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 19 хвилин: [/COLOR] [/size]: плакати:: плакати: "" "Iam шукає схему перемикача режиму DC / DC перетворювач з вхідної напруги 220 і 15 - 50 вольт з кажучи, центр системи ТКП, і 500 - 1000 ampheres, це в [електронної пошти] email-ynnugraha@gmail.com [/ електронної пошти], Яна з Індонезії, ваш bestfriend якщо у вас є знати, де я з можете знайти його, будь ласка, допоможіть мені танк вас. : Плакати:: плакати:: плакати:

це чудова ідея, але не легко побудувати it.the поточної це huge.if ми не дбаємо про це проводи нашої розтане

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back