Suse 9.2 і каденція IC5033!

R

radar51

Guest
Привіт
Хто-небудь встановлений IC5033 на SuSE 9.2
Може Хтось показати нам, будь ласка
1-хау, щоб підготувати SuSE 9.2 або 9.1 для встановлення (якщо воно аналогічно)
2-так багато установок, які можна використовувати, (жоден з них не працює, якщо я CHMOD 777) і, при запуску я отримую помилку (я думаю, Scripting)
Спасибо!

Установка simple.just пошук forum.i просто розповісти вам basics.just копіювати CD на жорсткий drive.then запуску сценарію для installation.it попросить вказати місце розташування установки дані, просто вказує шлях, де Вони зберігаються I \ на свій drive.when вона питає про ліцензії сказати Варіант 4 (каденція документації), використовувати її, якщо ур середовищі ліцензія не set.then установки запитає у вас які продукти ви б хотіли встановити, виберіть options.these ваші основні steps.also набір LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 в bashrc або tcshrc які коли-небудь оболонки ви riunning Установити з після завершення установки і готові для запуску інструменту.

привіт
Amarnath

Привіт
Thanxs
Мені вдалося встановити Я слідував деяким інструкцій
і я використав ASSUME_Kernel = XXXXX

Єдина проблема, коли я запускаю програму, яку я отримаю 24bit графічною картою необхідно

Я Nvidia MX 4000, і я намагався з Yast і я міг керувати тільки з 16bit resolutin
Тому я думаю, я повинен замінити мою картку або знайти нові драйвера
але я радий, tthat установки пройшло нормально

Я буду тримати вас у курсі раз виправити цю проблему

Будь ласка, не забудьте вибрати EXT3 ніж Reiserfs, інакше ви можете не вдається запустити сервер ліцензій.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back