A
allanvv
Guest
Я зробив дошку з STM32F103C8T6. Я можу успішно використовувати UART для програмування і перевірки бортовий флеш-пам'яті з вбудованим завантажувача. Але потім, коли я скинути і я завантажитися в Flash, нічого не працює. Мій код просто включає / вимикає GPIO, що я моніторингу сфери. Я підтвердив, що зовнішні годинник працює правильно (8 МГц). Здається, за замовчуванням, що він використовує внутрішній генератор, тому я спробував встановити його на використання зовнішнього генератора, розкоментованим "# визначити SYSCLK_FREQ_HSE HSE_Value", але як і раніше нічого не відбувається на скидання. Ось мій код:
Code:
Int основних (недійсними) {SystemInit (); GPIO_InitTypeDef GPIO_InitStructure; GPIO_InitStructure.GPIO_Pin = GPIO_Pin_15; GPIO_InitStructure.GPIO_Speed = GPIO_Speed_50MHz; GPIO_InitStructure.GPIO_Mode = GPIO_Mode_Out_PP; GPIO_Init (GPIOA, і GPIO_InitStructure); GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15 , 1), в той час (1) {GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15, 1); GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15, 0);}} [/ код] змінити: це з рук GCC 4.5.2. Я використав цей набір інструментів успішно STR7 ради в минулому. Я також спробував з Toolchain CodeSourcery, але до цих пір не знайдено.