sroute помилку в SoC зустріч

S

sree205

Guest
Привіт,
коли я намагаюся робити sroute, я отримую наступну помилку vclef файлу.

МАПА пам'яті не визначена на рівні або поруч "Пам'ять"

Потік я відчув це,
Дизайн імпорту,
Встановлена потужність кільця, смужки,
місце макроси вручну
sroute.

У sroute, я отримую помилки.з перевірки зокрема, згаданий в повідомленні про помилку, є "пам'ять" визначено.

Чи можна мені допомогти?

Гей,

sroute спробувати, перед тим, як помістити в клітки зіткнутися.

Спасибі,
Абхішек

Так, я цього не зробив ще розміщення.Я отримую помилку SEGV є помилкою.Я знайшов у форумі, що його з-за ОС або версії інструменту я використовую.Чи не знаю, як це виправити, хоча.

Привіт,

Сайт defination (прямокутник, я думаю) для розміщення об'єкта.Наприклад, всі стандартні celll використовувати той же сайт.

Я припускаю, що у вас є макрос (спогади?) У вашому дизайні.LEF файлу макросу сказати, що, використовуючи можливості сайту "Пам'ять", але сайт "Пам'ять" не визначено.

Привіт,
Eng Хан
www.eda-utilities.com

Так, ви праві.У мене є пара пам'яті макросів в моїй конструкції.Я використовую пара vclefs і спробували пройти через floorplanning і розміщення етапі.

про відкриття vclef і, дивлячись на конкретному місці, я виявив там блоці пам'яті.Таким чином, немає й мови не існує.Я сподіваюся, що мені було ясно.Якщо ні, то я буду пост журналі, якщо це допомагає.

Привіт,

Ви ставите все vclef (For The Memories), LEF для стандартної осередку і технологій в ЛЕФ. Конф файл для імпорту дизайн?Подивіться на лог-файл на етапі проектування імпорту для попередження і помилки ...Привіт,
Eng Хан

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back