SPI інтерфейс в VHDL для Nios

E

E_D_W_I_N_83

Guest
Дорогий Frens, currrently я обробки FPGA APEX20K дошку і просто отримати користуватися нею .. так що я, припускають, щоб реалізувати інтерфейс SPI за допомогою процесора Nios і перемикач Авалон fabric.at даний момент часу, я тільки знайомий з VHDL і мені було цікаво, якщо any1 має вихідний код на VHDL для інтерфейсу SPI. Я збираюся підключити його до 74HC595 чіп (у складі регістра зсуву і засувка) і світлодіодів, щоб показати, що світлодіоди з усіма загоряються на 1 раз, а не ligthing до 1, 1.anyway, його простий демо, але Я просто не впевнений, що на кодування і дійсно appriciate будь help.thanks. Едді: D

Що NIOS / Quartus версію Do U використовувати? Наскільки я знаю, чи IP для SPI в SOPC доступні. Повстання З найкращими побажаннями

Привіт Якщо ви використовуєте пакет Quartus, бо всі стандартні протоколи, Altera надає megacore функцій. Я думаю, ви можете генерувати SPI основний використанням megacore функцій. Ви можете отримати додаткову інформацію з сайту Altera. З повагою, Вішва

Привіт, NIOS вже SPI ядро вбудована Ви повинні його екземпляр від забудовника SOPC. Будь ласка, прочитайте документацію для NIOS, ви отримаєте багато інформації там. З найкращими побажаннями,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back