Soldermask За Віа

D

damian_s

Guest
Привіт усім, я трохи плутають про Soldermask шару в художніх покоління. Чи повинен я зробити всі перехідні отвори, які охоплюються Soldermask чи ні? Спасибі.

Покрийте їх .. Зрештою, ви не хочете, щоб заповнити отворів з припоєм, чи не так? З повагою, IanP

Привіт, якщо дошки прототипу і його все ще в процесі розвитку, то вам необхідно викривати отворів для тестування, як правило, прототипи дошки викрито, оскільки вона знаходиться в стадії розвитку, і пам'ятати його не обов'язково .... І дошки масках, коли його збираються для масового виробництва з усіма ітерацій вона пройшла через, до випуску продукції. Тепер його до вас вирішити, чи йти для маскування / викриття за допомогою? Сподіваюся, що це допоможе. З повагою Рамеш

Не маючи ваші отворів покриті маску можна взяти з собою деяких з таких проблем шляхом життя PCB. Коли час хвилі припаяти це може викликати розплавленого припою на удар з отворів, що ведуть до пошкоджених отворів, припой бризок і кульки припою і т.д. на дошці, а також пізніше корозії. Отворів кине тінь і в кінцевому підсумку корозії, в залежності від навколишнього середовища. Вони можуть торкатися один одного при контакті з іншими поверхнями. Вони можуть бути використані для тестування, але з використанням через для тестування може призвести до пошкодження і через розрив у мережі. Для готової продукції краще для покриття отворів тому при створенні припой протистояти Гербер файл не включають отворів.

Я хотів би додати до вище причин даної іншими членами. Якщо робити BGAs або uBGAs ви повинні обов'язково маску Vias на верхній принаймні. Для цілей випробування ви можете залишити Vias виставлений на боці нижньої, але і для виробництва не є доброю практикою з причин, наведених на інші плакати. Я докладаю дві фотографії БАД через маскою дизайну на BGA. Ви можете чітко бачити не охоплює отворів може призвести до всіх видів проблем. Маджнун

Привіт, Коли ПХБ в Deisgn і розвивається процес, то метою викриття Vias для тестування друкованих плат, до фінальної версії продукту. Як cyberrat говорить, чому потрібно піти на пайки хвилею в той час як ПХБ все ще в процесі проектування? Прохання дати роз'яснення. І більшість з компанії, як правило викривати допомогою для цілей тестування, так як вони зонда його в через випробування і функціональні, вони не можуть завжди є контрольна точка для кожного функціонального блоку, хоча ...? У попередніх поштою, щодо маскування Bga на верхній стороні, ми також можемо використовувати Віа Filler ..... З повагою Рамеш

тому що моя порада вже не захищені з якоюсь, як анти ocsidan шар, я ніколи не маскою отворів. і це має свої переваги, що, якщо моя порада є прототипом, і мені потрібно додати більше компонентів, чим я можу підключити його до отворів

Для наскрізного отвору компонентів, і хотів би додати маску для перехідних отворів на обох сторонах PCB .. Для систем BGA або uBGA, і хотів би додати маску для перехідних отворів на верхній стороні і відкрити його на нижній стороні .. Для систем BGA або uBGA, використання загальної маскування на верхній стороні ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back