SoC Encounter Floorplan

C

ch1pz

Guest
Привіт,

Я працюю з Encounter зараз трохи більше тижня і навчилися основам від імпорту проектування до остаточного маршрутизації.

Я був зацікавлений у більш абстрактній формі, хоча, замість нормального квадрата або прямокутника.Я хотів спробувати зробити "L" форму План рамках зустрічі, але я не знаю, як ви могли б зробити це.

Чи потрібно присвоїти свою порти I / O призначення файлу для створення цього "L" форму таким чином, змусити План наслідувати їхній приклад?

Будь-яка допомога у відношенні такого роду питання було б дуже вдячний!

Спасибо за ваш час.

Привіт,
У зустрічі перед розміщенням ми будемо робити в цілому по-поверховий план, план виставки варіант зазначений у зустрічі.План-> вказати План.У цьому у вас на вказати координати клітинки, у можете пограти з в плануванні варіантів.

Яка версія SoC ви використовуєте?
Один зі значків на панелі інструментів зору Encounter План представляє собою інструмент, щоб змінити блок.Якщо натиснути на цей значок, а потім один з кутів блоку і перетягнути мишею в бік центру блок буде створено "L" форму.Я пост точне значок, що я кажу abotu в понеділок.Я не маю доступу до неї, коли я не на роботі.

У плануванні зору Encounter, є "створити прямолінійні" атрибут.U, натисніть на це і створити прямолінійні структури

я сказав, як у потрібно використовувати creatre прямолінійним, а потім використовувати IO контактний поступки, як у сподобатися ...

1 сумніваємося в цьому обговоренні.Якщо ви говорите про створення прямолінійних плануванні і створенні будь-якого прямолінійного об'єкта всередині План?

Якщо ви запитуєте про те, як створити об'єкт всередині прямолінійної плануванні, то ви можете пройти через DTML підручнику поміщені в подарунок каталог в каталог встановлення інструменту.

Якщо ви хочете прямолінійної плануванні, то я думаю, що потрібно грати з DEF.Існує не представляється можливим (видимою для мене) з графічним інтерфейсом, щоб задати будь-яку прямолінійного план виставки.Будь ласка, поправте мене, якщо я помиляюся.

але ж є варіант, вибрати правильний вигляд (План подивитися), то й отримаєте 1 вкладку створити прямолінійних або щось подібне .........

це у можете використовувати для створення прямолінійного план виставки або для створення прямолінійного район / паркан всередині ур План теж ...

граючи з Def ... то і потрібно знати точні координати ... Найпростіший спосіб полягає у використанні утиліта створення прямолінійного ....сподіваюся, це допоможе
Прасад

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back