SNR розрахунків з використанням каденцію Spectre

K

kapil411

Guest
hiiiiiiii Я працюю на сигма-дельта АЦП може any1 Будь ласка, допоможіть мені по роботі з CADENCE СПЕКТР ДЛЯ РОЗРАХУНКУ SNR Аналіз перехідною ДОН Е З FIN = 50 Гц (Ларн = 64) (синусоїдальний сигнал) FS = 12800HZ = Тактова частота, скільки циклів я повинен ЗАПУСК цей перехідний аналіз? Wats г фундаментальної з skipstart, skipstop, strobeperiod і ЯК ВИБРАТИ STROBEPERIOD? SKIPSTART? SKIPSTOP? Для того щоб розрахувати SNR Будь ласка, допоможіть мені в з'ясуванні цих цінностей ...

RTFM! Зверніться до Spectre ® Circuit Simulator Reference або [я] віртуоз © SpectreRF моделювання Варіант Керівництво користувача [/I]!

я, спасибі, багато, але .... але щодо як виправити не зразки????? як виправити терміни, які будуть використовуватися для розрахунку БПФ SNR???

Я думаю, що ви отримали відповідь від [URL = "http://www.designers-guide.org/Forum/YaBB.pl?num=1296932568"] ваш подвійний розміщення в цій другій форумі. [/URL]

привіт подякувати і велике спасибі за вашу відповідь, я, я отримав intial основних calculatiomns _________________________________________________ - мій дизайн розрахунку т вхідний синусоїдальний частота = 50 Гц припустити, CLK частота = 12800 Загальна зразки так = 8192 (50/12800) * 8192 = 32 (закінчення до Найближчим просте число = 31 0r 37) так що мій розраховується I / P частота 12800 * 31/8192 = 48,4375 Гц так, це моя АЦП частота вхідного з БПФ 0f 8192 точок на 31 I / P синусоїдальної такту залишити закінчення 10 clockcycles для вирішення перехідних сигналізувати що я роблю, тому я намагаюся знайти вікно БПФ від 0,206451612 до наступного 31 циклів .... в даний час використання моделювання каденцію привид ... У мого БПФ спектра з'являється шум формування?? Я пропускаю будь-які кроки??? які додаткові кроки SHUD я дотримуюся для кращого SNR і дозвіл?? ще раз спасибі за терпіння і ур важливу інформацію дякуємо U :) + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + для отримання додаткової інформації завантажте додаток його компанії Максим паперу і все завдяки г найкраще з повагою, МНК

У мого БПФ спектра з'являється обмеження шуму??
В зв'язку з передискретизації, так. Але це також залежить від структури ваших ΔΣ.
я зниклих без вести будь-які кроки???
Ні, я думаю, що ваш послідовний розрахунок вибірки в порядку.
Інші приклади, звичайно, якщо ви можете витратити час і процесор (фермерських) влади. Можливо, вже 16 384 зразків показали б кращі результати. [URL = "http://www.designers-guide.org/Forum/YaBB.pl?num=1296932568"] Шелдон - У своїй відповіді № 1 [/URL] запропонував навіть 2 ^ 18 зразки! 262 144 зразків, а не 26 [COLOR = "червоний"] 6 [/COLOR] 144, звичайно ;-)

helllllllllo плз ВГА дивитися на каденцію PSD ділянку SD модулятор що може бути можливою причиною шипи на інших частотах??? Я могла бачити NT ідеально обмеження шуму??? Будь ласка, допоможіть з'ясувати, у вирішенні

Я думаю, що модулятор скидання або насичення. Перевірте напругу на виході кожного інтегратора.

спасибі за відповідь ур .... я я перевірив напругу на ТНТ інтеграторів .... на мене ...... я думав, що мій внесок амплітуда може бути причиною проблеми .... мій проект специфікації ... харчування 1.2v intially застосовується 1,8 В (розмах) думав, що це може бути причиною проблеми ... то після такого я зменшився мій внесок амплітуди .. 0.6vp-р отримав багато болючих результатів ... СДП з гармоніками ..... може будь 1 ласка, Вам з цим .... це також буде корисним для інших ..... any1 ласка, допоможіть мені подякувати Вас заздалегідь ...

Без додаткової інформацією про фактичне проектуванні, було б гадати. У всякому разі, почнемо з вхідною напругою 100mVp-р і перевірте петлю.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back