SMS GSM сигналізації - Дуже Confused

P

piersuk

Guest
Привіт, хлопці, не збирається просити щось дуже глибоко, потрібно просто так чи ні. Чи можу я використовувати один з них: АБО Щоб отримати команду (не вирішили) PIC що складає повідомлень SMS, які можуть бути отримані один виділений номер? Спасибі

Так. Ви можете використовувати будь-який з них.

Так, просто поділюся трохи більше на користь інших членів 1. отримати мікропроцесор з UART 2. дізнатися про AT команди 3. Випуск AT-команд для отримання нового SMS-повідомлення. 4. Команда повернеться SMS послав час, повідомлення та ідентифікатор відправника. 5. Ви можете зробити вашу логіку після цього. І якщо у вас є проект необхідно SMS контролер відвідати www.mypromosys.com , де Ви можете знайти для читання зробив блок з усім, що вам потрібно в архів. М. Pathma

На жаль, прочитавши мій оригінальний питання (написана, коли я дуже втомився) Я не знаю, якщо я запитав, що я хотів відповісти. Мені потрібно або з цих GSM модеми, щоб мати можливість [б] [і] відправити [/ і] [/B] СМС на номер, а не отримувати SMS-повідомлення. Це буде грунтуватися на команду з ПОС. Вибачте, якщо було плутанини. Пірс: D

Ті ж правила застосовуються, як mpathma сказав, просто отримати мікроконтроллер з USART і вчитися AT-команд

Привіт, Так, ви можете відправити SMS або отримання SMS за допомогою АТ команд, насправді ви можете зробити, хочете нормальний телефон робить з AT команди. Якщо вам потрібна допомога на AT команди, скажіть, у мене є дуже хороший досвід роботи з AT команди. М. Pathma

: D Top Матеріал! Спасибі, хлопці ...

мене виникли проблеми similer, ш мурах розробити просту систему, яка може керувати пристроями в будинку через смс. 00: пристрій 0 відключено 01 пристрій 0 на 10 пристрою 1 вимкнено 11 пристроїв 1 на у мене є 2 фото на PIC16F84A і PIC 16F690 будь ласка, те, що я не знаю (вірніше сліпих) в тому, як підключити Samsung J700 з мікроконтроллер, він має USB-кабель, він підтримує На команд. я потребую допомоги, будь ласка.

Відмінно, це здорово. Є плат доступні? Пірс [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 34 хвилин: [/ колір] [/ розмір] А також: D я маю намір про внесення цього на макеті в першу чергу. У вас є альтернативи BAT54 це? Фот NPN, я мав намір використовувати 2N2222 і PNP 2N2905. Чи повинні вони бути в порядку?

Привіт, у мене є ще кілька дощок (без компонентів) є. Так, Ви можете використовувати інші діоди, ніж BAT54 (наприклад BAV70 якщо це SMD), BAT54 є schottkey діод з низьким падінням напруги. Для транзисторів ви можете просто використовувати звичайний NPN або PNP невеликі транзистори, крім того, на OUTPUT3. Це має бути 5-600 мА версії в змозі забезпечувати електроживлення сирени. Я розробив програмне забезпечення трохи далі, і покласти в деяких більш функціональні (2 номери телефонів оновлюваними по SMS). Це intented використовувати сигналізація, DIF ви, як я можу пошти шістнадцятковий код. Оле

Та будь ласка, до дошки, дайте мені знати, скільки і як ви хочете грошей? PAYPAL:: Я дуже зацікавлений у новому коді, спасибо. Зазначу, ви використовуєте Wavecom, я один з тих, але я хотів би підключити Nokia 5110 і використовувати AT команди в точно так же. Чи розглядали ви можливість налаштування мікрофону / камеру блок з віддаленої активації для підтвердження тривоги є справжньою і в надії спіймати Villan .. : D У мене є мій електронний PM'd Пірс

Привіт, у мене є ще кілька дощок (без компонентів) є. Так, Ви можете використовувати інші діоди, ніж BAT54 (наприклад BAV70 якщо це SMD), BAT54 є schottkey діод з низьким падінням напруги. Для транзисторів ви можете просто використовувати звичайний NPN або PNP невеликі транзистори, крім того, на OUTPUT3. Це має бути 5-600 мА версії в змозі забезпечувати електроживлення сирени. Я розробив програмне забезпечення трохи далі, і покласти в деяких більш функціональні (2 номери телефонів оновлюваними по SMS). Це intented використовувати сигналізація, DIF ви, як я можу пошти шістнадцятковий код. Оле
Привіт Оле, я використовую код, як охоронна сигналізація системи за допомогою MCU 16f877a і знайшов дуже багато корисного. Я Майки у новий код з мульти телефонних номерів. Це дуже корисно для мене, якщо ви можете створювати нові базовий код. Я знайшов цей форум останнім часом. З вдячністю, Метью.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back