SMS Display System допомогою ПІК 16f877A з PS / 2 клавіатура

E

edmondren_89

Guest
Мені потрібна допомога в мій останній проект року!

Як інтерфейс зовнішньої EEPROM моєї ПІК і як я можу писати вихідний код?

Мій проект є відносно Про систему відображення SMS, де я светодиодная матриця (16x40) прикласти до трубки і вона також докласти до клавіатури (PS / 2).

така на даний момент мені потрібна допомога в 2 речі ..

1) EEPROM
2) Як писати вихідний код для моєї клавіатурі частини

> Як мені підключити зовнішній EEPROM моєї ПІК

Descide скільки пам'яті необхідно
Descide як швидко треба читати і писати в EEPROM, наприклад, деякі EEPROM Memorys прийняти 10 мс для виконання операції запису, яка є занадто повільним для деяких додатків.
Читайте Datasheets EEPROM пристрої
Вирішіть, якщо Ви збираєтеся безпосередньо контролювати логічні рівні по всіх ПІК шпильки, які підключаються до EEPROM, або якщо ви збираєтеся використовувати апаратне SPI/I2C в ПОС.
Виберіть пристрій EEPROM
Виділяти ПІК шпильки, з урахуванням всіх інших справ, які необхідно підключитися до ПОС для Вашого проекту.
Покупки частин
Сполучають частини разом.

> Як написати вихідний код?

Виберіть мову, як правило, С або конкретного пристрою мови асемблера
Отримати компілятор.
Читайте таблиці виробника, який дає інформацію про мікроконтролері ви збираєтеся використовувати.
Початок навчання, як писати програмне забезпечення мікроконтролера за деякими миготливий світлодіод.
Прочитати специфікації для влаштування EEPROM у вас є вибір.
Вивчіть інформацію про те, як керувати EEPROM
Створити програмне забезпечення, яке робить контакти на зміну ПІК таким чином, що контроль в ПЗУ пристрою.
Створити окремої програми для читання і запису.
Створити тестовий код, який перевіряє дані про те, що в даний час зберігаються належним чином
Налагодження програмного забезпечення та апаратних засобів.

> Як написати вихідний код для моєї клавіатурі частини

Читайте інформацію про деталях, як PS / 2 клавіатура
Інтерфейс роботи.
Це просто, тому що вона знаходиться під контролем господаря, клавіатура не буде передавати дані
Хоча ваш УНЦ є Somthing робити інше.
Створити програмне забезпечення, яке перемикає годинник зв'язку і магазинах розрядні від клавіатури.
Створити програмне забезпечення, яке аналізує повну байт з клавіатури і магазинах в інформації, про яку клавіша була натиснута в usfull формі в пам'яті ПІК для використання в інших частинах вашого програмного забезпечення.
Остання редакція throwaway18 по 27 серпня 2009 5:55; редагувалось 1 раз в цілому

Я використовую Привіт-tech з мовою.Я зовсім нового в цій речі.

Я знаю, як основна спалах світлодіоди.

Я міг би знадобитися допомога в частині клавіатури.

Чи є у вас якісь приклади для клавіатури

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back