Smart TM1 GSM модуль допоможе

Q

quangtien

Guest
Я студент робить проект з використанням GSM-модуль. Я купив SmartTM1 від Telit. Він може бути знайдений за цим посиланням [URL = http://www.mikroe.com/eng/products/view/577/smarttm1-board/] Мікроелектроніка - SmartTM1 рада - Teltonika TM1 GSM / GPRS інструмент розвитку [/URL]. Я не можу відправити AT команди для даного модуля GSM. Я доклав свій код тут. Моя програма зупиняється десь на sending_atc (К0), так як РК-дисплеї lcd2 і lcd3 тільки. Я не знаю, мій зв'язок апаратного або програмного забезпечення моєї отримали проблеми. Для мого обладнання зв'язку: 1 Харчування я використовувати 9В батарею, я заплутався чи + / - знак питання Тому що я не можу знайти + / - знаки на дошці. 2 Блок перемичок значення 5V 3 2x5 контактів з. При перемиканні на SW1 і SW5, я використовую pin7 як RXD і підключитися до RC6 (TXD) від PIC16F877 і pin6 як TXD і підключитися до RC7 (RXD) ПОС. Я не можу знайти інструкцію для цього модуля GSM, я не можу зрозуміти, що пішло не так. Я потребую Вашої допомоги. Будь-який коментар або команда дуже високо цінується. Куанг Тянь

привіт quangtien намагаються використовувати
lcd_strram ((сопзЬ рум символ *) буфера); недійсними lcd_strram (сопзЬ рум символ вул *) {а (* вул) {lcd_data (* вул + +);}}
буфер Покажчик на ур повідомленні також перевірити землі повинні бути загальними модему і контролера

HI Majoka, Дякуємо за вашу допомогу. Я використовую RS232 для підключення даного модуля GSM з моїм ПК, щоб перевірити його. Я використовую гіперпосилання. Однак, мій комп'ютер не може розпізнати його. Чи потрібно мені драйвер для того, щоб бути визнаним, так як я не можу отримати відповідь OK після відправки AT? Чи можу я перевірити це, не використовуючи HyperTerminal? Добрий день, Куанг Тянь

Установка драйверів не потрібно для модулів GSM. Просто перевірити дані листа про швидкість передачі даних модемом. Пізніше випробування серійного кабелю Тільки виконавши замикання тест. Якщо це не працює, то зміни TX та RX в роз'єм одного боку, і побачити його знову. деякі модем використовувати прямий кабель і деякі використовують хрест послідовний кабель.

почекати якийсь час для доступу до мережі, хоча якщо й не отримати після натискання OK AT потім змінити оцим, і перевірки, а також перевірити, що GSM за допомогою прямих і кабелів, можуть виявитися застарілими менше читати дані листи і зв'язатися, що GSM до приблизно напруги (це може 12В 500 мА)

почекати якийсь час для доступу до мережі, хоча якщо й не отримати після натискання OK AT потім змінити оцим, і перевірки, а також перевірити, що GSM за допомогою прямих і кручених кабелів, може бути струм менше читати специфікації і підключення до GSM, що приблизно напруги (це може 12В 500 мА)
SIM не потрібно для перевірки основних команд AT. без SIM-карти ви можете виконати 'К', 'ate0 "та інших команд. Вам потрібно тільки нею тоді, коли ви, пов'язані з мережею команди, будь ласка, поновіть себе відповідні знання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back