SMA кінці запуску оптимізації

D

dhaab

Guest
Привіт всім ... Я намагаюся входити і виходити платі близько 6 ГГц з кращими S11 я можу зібрати. Я використовую кінці Джонсон SMA роз'єм запуск прямого підключення до микрополосковой яка працювала досить добре, нижче 3 ГГц. Над 4 ГГц цей підхід, ймовірно, не те, що я хочу робити. Я почав дивитися на CPWG структури в початковій точці запуску який переходить в рівнину, але HFSS мікрополоскових і CPWG, схоже, не грає добре разом. Зокрема мої визначення порту, швидше за все, невірно. Таким чином, питання, я прошу: а) Чи є якісь пропозиції> 4 ГГц на платі SMA запуску? B) Хто-небудь є приклад файлу HFSS використанням CPWG? Спасибі, Ден

У загальних рисах все стає весело вище близько 2 ГГц. Вам потрібно буде моделювати і оцінювати розміри і підключення до лінії ретельно. Зверніть увагу на те, як земля пов'язана з корпусом роз'єму і моделі з допомогою, якщо вони знаходяться в картині. Ви описуєте CPW, але ви можете розглядати обгрунтовані CPW також. Якщо ви не дуже пощастило, ви можете знайти розміри лінії, компоненти, встановлені нижче за течією, і роз'єм Розміри змусить вас в несумісності в моделі. Я очікую, що не надто багато болю, яку ти міг потрапити в діапазон від -15 до -20 дБ з s11 більш корисною пропускної здатності. До речі мікрополоскових може легко працювати в цій ситуації. Ви можете не потрібно переходити на CPW, щоб отримати хороший матч.

"До речі мікрополоскових може легко працювати в цій ситуації. Ви можете не потрібно переходити на CPW, щоб отримати хороший матч." Точно! Не потрібно возитися с (G) CPW при відносно низьких ... 6 ГГц І (G) CPW портів визначення в HFSS складно. Крім того, зчеплення на прямокутник порт повинен бути дуже тонкою, щоб отримати корисну опір. Проте я вважаю, HFSS дуже ненадійний зі структурою CPW, сов можна отримати легко неправильно Zo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back