Simulink допомогти

H

hk

Guest
Привіт, я отримав деякі проблеми тут. Для SSB, після підсумовування реальної Я і уявна частина Q використанням додати блок, ці помилки відбуваються в підсилювач високої потужності:
17_1158056108.GIF
1) Комплекс сигналу неузгодженості. Вихідний порт 1 "без пам'яті Нелінійність / злиття» є сигналом цифрового складного типу. Тим не менш, це віддаляє сигнал цифрової реального типу. 2) Комплекс сигналу неузгодженості. Вхідний порт 1 "без пам'яті Nonlinearity/Out1" чекає сигналу цифрового реального типу. Тим не менше, їм рухає сигнал цифрової складного типу. Це помилка, я отримую від Simulink simulation.Anyone знає, як вирішити цю проблему? Що HPA блоку слід вибрати для нелінійностей, IIP2 і IIP3 в Simulink? AM / PM ефектів підсилювача не входить. Дякуємо за будь-які поради.

Привіт, Це було давно я працював з ним. Але пам'ятайте, такі помилки. Постарайтеся, щоб величина і фаза комплексне значення, що вона про те, щоб бути вихід Adder або Міксери (Це без пам'яті злиття). Його форма + гь. Ви повинні мати величину (квадратний корінь [(^ 2) + (б ^ 2)]) і фази (засмагу -1 (б /)) окремо у двох блоках. Це повинно працювати.

Привіт, дійсно велике спасибі за ваші reply.May я знаю, як змінити і де зміна комплексне значення для значення амплітуди і фази? Це мені потрібно, щоб і 'комплексу величину і кут "блоку на виході" Додати " блок? Але є тільки один вхід для HPA ... Чи це мені потрібно використовувати блок "Abs", щоб отримати у = | і |? Але якщо я використовую це, як про фазу? Я реалізації RFID-моделі в simulink.May я знаю, у спробувати на ньому раніше? Спасибі за відповідь!

Привіт, Ви повинні мати рацію. Приймаючи magnnitude до HPA в порядку. Для фази ви можете мати окремий розрахунок для компонента фаза вихід (я не знаю, як реалізувати загар-1 (б /) частини. Ви повинні бути з математикою блоку для цього). Тоді ви зсуву фази вихідної величини. Це повинно дати вам сигнал, який може бути подання, рамки на виході кінця. (Надія Я очистив тебе зараз. Вибачте, я не маю MATLAB прямо зараз.) Будь-яке тіло, допомогти нам.

Привіт Harmasha, велике спасибі за ваші help.I намагалися по вводу блоку "Abs", щоб отримати у = | та | після блоку "Сума", але все ще отримую ту ж помилку -> Комплекс сигналу неузгодженості ... і я стіл не дуже впевнений у фазі частини і як зрушення фази сог величини виходу я не можу знайти щось подібне в блоці Simulink ... Кожен знає, як вирішити цю помилку? Спасибі за відповідь!

Привіт HK, Якщо помилка відбувається при нелінійних злиття. Це гадюка або міксер. Ви можете відзначити це у своєму повідомленні також prevoius. Тепер, коли гадюка додає дійсною і уявною частинами. Так вхід суматора повинні бути того ж типу. Це якийсь момент для вас, щоб помилки. Це можливість. По-друге, LO просто slpit і з урахуванням реальної й уявної частин змішувачів. По-третє уявної частини вхідного поєднується з виходом гетеродина в mixer1. Спробуйте перевірити цих областях. Також помилка говорить про «пам'яті нелінійності / злиття» і «без пам'яті nonlinearity/out1" Я не знаю, що він має на увазі. Спробуйте перейменувати змішувача і місцевих вихід осцилятора окремо і з'ясувати, що вони мають на увазі. Вибач приятель. Залишився я з цим методом проб і помилок тільки.

Привіт Harmasha, ще раз спасибі за вашу reply.The пам'яті нелінійності насправді блок Simulink, що я використовував для підсилювача потужності і помилки мали місце в цьому блоці HPA. Я не знаю, це правильно для мене, щоб використовувати цей блок пам'яті нелінійності представляти HPA з onlinearities, IIP2 і IIP3, AM / PM ефектів підсилювача не входить? Може хто допоможе мені з цього приводу? Спасибі за відповіді.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back