SIM900 відправляє відповідь на AT і / або AT + CGATT = 1 команду + CFUN: 1 INSERTED

A

AshwinDubey

Guest
Привіт всім .. Я працюю на SIM900, і коли я відправити команду AT повертається + CFUN: 1 вставляється і нічого після цієї роботи, тобто AT + CGATT = 1, то починає повертатися ERROR. Я поставив AT + CGATT = 1 в циклі, але воно повертає помилку для всіх екземплярів команду. Без будь-яких змін в код, коли AT команда відправляється і відповідь отримав в порядку + CPIN: READY, все, після цього працює добре. Але той же код не працює, коли AT команда не повертає READY. Що робить + CFUN: 1 вкладених коштів .. чому AT + ERROR CGATT = 1 повертається, якщо ця відповідь отримав від AT команди ... Будь-яка допомога буде високо цінується ... дякую ...

Вона є частиною коду, який виконується на владу ... Цей тест виконується перевірка, щоб, якщо модем detectes SIM в модем ... Потім він друкує INSERTED ... Потім він реєструється і стає готовим .... Потім вона може приймати будь-які команди від користувача .... але все, що команду ви даєте йому знову надрукувати це означає, що модем стає перезавантаження знову і знову і жодна з команд буде працювати пізніше ... свої проблеми з харчуванням .. surrent рейтинг не вистачить .. 12V/1A використовувати для модему

Слова подяки за допомогу .. це логічно .. і ще одна справа в тому, надаючи пристрій до мережі, який посилає AT + CGATT = 1, мені потрібно продовжувати посилати його на деякий час (5-6 разів), а потім я отримую відповідь OK. Чому так довго ...

спочатку протестувати його в HyperTerminal і подивитися, якщо ж проблема є в тестуванні модему тільки ... Thats буде зробити це трохи простіше для налагодження .. Я сподіваюся, що ви реєструєтеся GPRS, перш ніж прикласти, відправивши команду AT # GPRSMODE = 1 OK AT + CGREG = 1 OK AT + CGATT = 1

Це частина коду, що виконується на владу ... Цей тест виконується перевірка, щоб, якщо модем detectes SIM в модем ... Потім він друкує INSERTED ... Потім він реєструється і стає готовим .... Потім вона може приймати будь-які команди від користувача .... але все, що команду ви даєте йому знову надрукувати це означає, що модем стає перезавантаження знову і знову і жодна з команд буде працювати пізніше ... свої проблеми з харчуванням .. surrent рейтинг не вистачить .. 12V/1A використовувати для модему
призначений виводі для PS складає 4,1 V. Рекомендована схема конструкції регулятора приведені в стор 21. http://www.simcom.us/act_admin/supportfile/SIM900_HD_V1.01 (091226). PDF

перевірте напругу, відправивши в команду, як показано PDF файлів .... це завжди номінального для роботи модему на 5V 1A з поточним

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back