SIM300 ВІДПРАВИТИ FAIL Причини

A

Aragorn

Guest
Привіт всім, я намагаюся створити простий чат програмне забезпечення на PNA (WinCE 5) пристрій, який має модем SIM300 внутрішньо. Також я створив серверного програмного забезпечення на ПК. Мій серверне програмне забезпечення використовує Winsock контролю і написано в VB6. Сервер відправляє «ЦМД: PING" для PNA кожні 30 секунд. Мій PNA отримує його в якості клієнта і відправляє відповідь команди "CMD: ACK" на сервер. Я роблю це, щоб перевірити можливість з'єднання в обох клієнтів (PNA) і сервера (ПК). Моя проблема на стороні клієнта (PNA). Через деякий час я отримую ВІДПРАВИТИ FAIL на PNA для кожного дані, які я посилаю через AT команди + CIPSEND. sim300 могли отримати дані надходять від сервера, але для кожного AT + CIPSEND я отримую ВІДПРАВИТИ FAIL. Проблема залишається і по виході з програми і запустити її знову на PNA. Коли я жорсткий скидання пристрою воно працює нормально, але та ж проблема буде відбуватися після декількох діагностики. У мене такі питання: 1 - Те, що робить sim300, щоб отримати ВІДПРАВИТИ FAIL? 2 - чи є sim300 Команда скидання (замість reseting пристрої PNA)? 3 - Чи є кращий спосіб перевірити підключення (замість Pinging)? Також я доклав простий серверного програмного забезпечення, що я написав, працювати з модулями GPRS. Сподіваюся бути корисним для когось. Спасибо заранее. [/ Код]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back