Siemens C35 DTMF і RS232

S

Slemi

Guest
Привіт всім,

Хто-небудь знає, як підключити Siemens C35 (або А35, M35), так що я міг би використовувати як послідовний (RS232) і аудіо (MIC вхід і вихід PHONES)?

Спасибі!

PS: Мені потрібна посилання на сторінку, тому що в мене немає достатньо очок, щоб завантажити що-небудь.

Роз'єм C35 Siemens має як послідовний порт і аудіо-контактів.Але послідовний порт, 3.3V логічний рівень.Для підключення до комп'ютера, вам доведеться використовувати деякі перетворювач рівня.

Пошук Google по-контактний роз'єм C35, ви отримаєте якусь відповідь.Я цокольовка але ви не хочете завантажувати.

Проблема в тому, що, коли я використовую RS232 я не можу використовувати аудіо-і навпаки.Є ідеї?

Ви впевнені, що ви не заважаєте рівнів напруги.Відверто кажучи, я ніколи не використовував аудіо контакти на мобільному телефоні.Я використав RS232 контакти без будь-яких проблем.

Якщо я використовую тільки RS232 мене немає ніяких проблем, він працює нормально для мене.

Те, що я хочу зробити, це дзвінки відповіді на виклики з мікроконтролером, але в той же час я хотів би зробити звук з мікроконтролером і це звучить я хочу почути на іншому телефоні.Це для вимірювання температури, і, використовуючи деякі дані спалаху я можу зберігати phonems і грати їх почути, що температура це.Я Tryed використовувати серійний стенду та аудіо, але він дивиться на мене, що коли я робити з'єднання на роз'єм, що робить звук на роз'ємі, я короткого замикання лінії RS232, і це проблема, тому я прошу, якщо хто знає Як підключитися до зробити стенд (аудіо-та послідовний) зв'язку можливо.

Привіт Slemi,

Я використовую конфігурації необхідно без проблем на "старі" телефони Siemens прохання див. прикладену схему (тільки Audi частина).

сподіваюся, це допоможе і найкращими побажаннями
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я постараюся допомогою цього разом з серійним шпильки, і я подивлюся, що трапиться.Спасибі, що зараз.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back