sht10 з ПОС 16f917 неправильні вимірювання

P

pajithrao

Guest
Я додаю знімок екрану VB який показує температуру і вологість, прийнятих в якості 14 біт та 12 біт відповідно.Це також свідчить про зв'язок між мікро і sht10.Інформація передається в комп'ютер через послідовний зв'язку.Кожен рядок 1 повний набір комунікацій.
R означає ком скидання.
и виступає за передачу почати
НФ є softreset команду
су статус написати команду
ію це дані записані у статус р
СВ статус команди читання
УХ це стан р зчитування даних - яка відрізняється від того, що я писав у його проблеми немає.1
ХГ є контрольною
м є температура команди вимірювання
TJ є MSB по Темп
JK є LSB з Темп
КР є контрольною
ш є вологість команду
гіп є MSB вологості
у-8 наступний біт LSB вологості
Температура підрахунок показав верхньому полі поруч з вологістю полі
к-ть вологості показана в правому верхньому куті вікна
температура і вологість повітря була 26,5 і 55%

sht10 було вручну пайки і не час перезарядки отримав.буде вологість і температура повернеться до реального значенням після цілого дня, або ж є якась проблема в повідомленні
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт,

Не можу допомогти зі всіма код СБ, а як ваші дані говорить, що ви достатньо часу для датчика, щоб оправитися після пайки, - хоча я не помітив жодних особливих проблем.

Якщо у вас є вдалий Датчик вологості для роботи проти, можливо, ви повинні зробити вікно калібрування солі на SHT10 - см. Це PDF Докладніше про те, як це зробити -
з кухонною сіллю будинку ви повинні одержати 75% на 20 -25 ° С - забезпечити вам зробити це зволожити солі, а не перетворити його в рідкий безлад.

http://www.cma.science.uva.nl/english/Resources/Manuals/d0381.pdf

Я думаю, перед тим як достовірне вимірювання температури, вам не потрібно думати про калібрування датчика вологості ...

Або встановлення зв'язку або розрахунок, очевидно, неправильно.Скріншот не дуже корисно зробити вибір між обох варіантів.

Лі показники температури також отримати постраждалих від паяння?
будь-який вихідний код для зв'язку з датчика?
, Що є найповільнішим, годинники, які можуть бути застосовані до SCK?

Привіт,

Цитата:

Лі показники температури також отримати постраждалих від паяння?

У мене проблема вирішилася.Я просто необхідні для імпульсу, перш ніж я читав дані PIN-код.я читала після розгону його.тому дані, які переїхали трохи зліва збільшення кол.Я зробив осцилограф моніторингу Темп від ноутбука.і я знайшов те, що було помилкою.
спасибі всім хто відповів U

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back