SDF файлу необхідно

P

picko_again

Guest
Я використовую Xilinx ISE 8.2i і я в тому місці Post & маршрутом етап ... Я реалізував мій проект успішно і намагаються зараз моделювати місце пост & маршрутом моделі з використанням моделі SIM ... але коли я входжу моделі SIM від його ISE говорить, що сталася помилка, і файл SDF не знайшов .. Я пробував все і шукали SDF файл у папку проекту і додати його в модель SIM-моделювання SDF .. Вкладка але ті ж помилки ... будь-який орган може допомогти мені в цьому ??... Спасибо заранее ..

Ура в папці проекту (створений в Xilinx папки в директорії установки Ура, як C: / Xilinx / project_dir / netgen / Par / тут у знайти SDF і Р і моделювання Netlist файлу).
Ура відкритих файлів Номінал Netlist в цьому Serach за $ sdf_annotate команда, що і може знайти pathn змінити його на повний шлях і спробувати.У немає необхідності давати SDF файл опцій в ModelSim як він входить в номінальну Netlist файлу

Дякуємо за вашу допомогу .., але коли я відкрив Номінал папці було 3 файли з тією ж назвою, але різними розширеннями (. SDF. VHD. НПР) яку з них ви розумієте під P і R або де я можу знайти цю Номінал файлу Netlist. . Прохання роз'яснити, все більше і завдяки заздалегідь ..

. SDF є термінів моделювання файлу
. VHD є Ur VHDL Netlist файлу якого і можна змоделювати і перевірити аналогічні ур RTL.скомпілювати це фото разом з ур testbench файл і він буде імітувати роботу
. NLF це Xilinx конкретні яких і не потрібно піклуватися про

привіт
Srinivas

Аби надіслати якась помилка саме ви отримуєте на моделі SIM
--

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back