SD Card SPI режим завжди привертає 20 мА струм

V

verto

Guest
У мене є проект, який використовує SDCARD в режимі SPI. У мене немає проблем взаємодії з карти, але, як я хочу використати цей проект живлення від батареї він доводить до великий струм. Моя система привертає 23mA без карти SD карти. Момент, коли я вставляю SD-карта, струм зростає до 57 мА Після ініціалізації струм падає до 41 мА Якщо ви не використовуєте карту, я поставив CS високим, але це не міняє поточного споживання. Кожен має уявлення, як поставити картку в режим зниженого енергоспоживання.

Я думаю, що SD-карта не режим виключення живлення, кращий спосіб це відключити живлення за допомогою р канал MOSFET наприклад.

Я знайшов в чому справа. це була моя власна дурість. Гніздо SD-карта також два перемикача виявити, якщо карта присутній, і якщо перемикач захисту від запису включена. Я поєднав ці перемикачі для 2 шпильки з моїх мікроконтроллер. Я забув поставити контактний конфігурацію з відкритим стоком (це було ще на двотактний). Тому, коли я вставив свою картку, перемикачі коротке замикання контактних на землю і шпильки джерела макс доступні струму. Тепер SDCARD використовує тільки 10 мА при написанні і менше 1 мА в режимі очікування. спасибі за відповіді.

Hello! Хоча це питання, схоже, закритий, він може бути варто додати, що карта SD має режим зниженого енергоспоживання, і я думаю, що це частина SD стандартного (не впевнений в цьому, але я читав про режим зниженого енергоспоживання в документах Sandisk в будь-якому випадку). Дора. [Цитата = leomecma] Я думаю, що SD-карта не режим виключення живлення, кращий спосіб це відключити живлення за допомогою р канал MOSFET наприклад. [/ Цитата]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back