Scan вставкою

R

rogger123

Guest
Привіт
DC прапор буде помилкою, якщо б я використовувати вихідний порт чіпа як дані сканування в порту під час сканування вставки ..DC або буде автоматично додавати двонаправленого буфера, який буде контролювати сканування дозволити?
чи є конкретні обмеження, яку необхідно додати, щоб DC можна додати самого буфера.

Rgds
rogger

За замовчуванням, DFTC мінімізує кількість присвячених порти випробувань шляхом обміну виходи з функціональними порти.За замовчуванням, DFTC завжди породжує присвячений сканування вхідний порт.Якщо ви виберете двонаправлений порт як введення при скануванні портів, DFTC автоматично вставляє необхідні двонаправлений логікою управління.Сканування дозволять сигналу керуючого сигналу.

привіт,
Порт Я вибрав цей вихідний порт не двонаправлений порт ...
DC буде ще додати необхідну логіку з використанням скануючого щоб як контроль?
Rgds
rogger

Чому Ви обираєте вихідний порт для перевірки в порту, я думаю, що необхідно змінити вихідний порт для двонаправленого порту, додавши дозволити вихідний сигнал управління, BTW: в процесі випробувань зміна режиму, DFT компіляції автоматично встановлюються всі двонаправлених портів, які будуть вхідний напрямі.

привіт,
чи означає це, якщо я просто змінити порт, тип "Брати Карамазови" замість "виході" він повинен вирішити цю проблему?
буде DFTC додайте буфер логіка роблять порт в якості внеску типу під час сканування і тип виводу в процесі нормальної роботи?

Rgds
rogger

Ви можете змінити вихідний порт або виберіть інший (можливо, присвячена) портів для сканування в,
Більш докладну інформацію про це, PLS людини "set_scan_configuration" в ДПФ компіляцію і пошук "bidi_mode введення опції"

двонаправленого порту, якщо використовувати в якості перевірки з порту, коли сканування дозволять дорівнює нулю (захоплення), порт напрямки вхід або вихід?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back