RS232 проблема

A

Abenarif

Guest
Я мою власну whitch схеми управління грошовим ящиком (відкрити і закрити) моя проблема, коли, починаючи від комп'ютера, а потім при запуску на полі відкриті авто, я думаю, що моя проблема з посту, який перевірив апаратних

Ви повинні надати інформацію про дизайн: апаратне та програмне забезпечення, щоб бути в змозі допомогти.Запам'ятайте, що це не просто troubelshoot ні з чим в руках

"Комп'ютер" Ви маєте на увазі комп'ютер з операційною системою Windows?Якщо так, то це може бути загальна проблема, Windows перевіряє миша під час завантаження.Щоб обійти цю проблему можна відредагувати Boot.ini, щоб включити щось на кшталт:

/ NoSerialMouse

Це буде ставитися до всіх портів.Ви можете змусити Windows немає миша тільки на один порт, як це:

/ NoSerialMouse: COMx

Або кілька портів, перерахувавши їх наступним чином:

/ NoSerialMouse: COMx, у

Спасибо всем U

при завантаженні ПК, вона перевіряє апаратне DTE DCE та інші Pins активовані на час і швидко.

Ok я пошлю мої схеми пізнішеДодано через 13 хвилин:Тут схеми, які працюють добре.
Зверніть увагу, що: моя проблема пов'язана не з XP тому що просто перетворити ПК у вікні Відкрити (соленоїд відкритий)Додано через 3 хвилини:http://images.elektroda.net/40_1251107370.jpgДодано після 57 хвилин: [/ IMG]
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

немає проблеми не здаються від апаратного забезпечення.
Мій питання, яке програмне забезпечення ви використовуєте VB?
Як уже згадувалося комп'ютер перевіряє периферійні пристрої при запуску, наприклад, для миші комп'ютер посилає сигнал і чекає сигналу від миші миша посилає ASCII М кажу, що я тут, так що спілкування починається.

перевірити це книга про послідовний порт це добре
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=361930&highlight =

Доброго ранку всім

Я використав VB6 і я професійний з контролюючими довгий час, я спроектовані і виготовлені PCB плати без будь-яких проблем, я новий порт, а також те ж саме сталося, коли і використання паралельного порту, коли завантаженні системи випадкових даних з'являється це роблять машини на цих портів, які будуть працював як божевільний, я можу вирішити цю проблему, електроніку, але ця потреба більше компонентів, і я хочу знати, чи існує команда 'SA або комутатора типу / NoSerialMouse: COMx і це працює тільки тоді, коли операційна система управління системою, а не на завантаження.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back