RS232 в RS485 конвертер без вибору мікросхеми?

B

BasePointer

Guest
Привіт, я хочу зробити RS232 в RS485 конвертер, який знаходиться в напівдуплексному режимі. Я використовую MAX232 і max485 за це. Але я не хочу контролювати CS штифт max485 на RS232 стороні. Чи є спосіб, щоб зробити цей контроль автоматично? PS: Швидкість передачі даних може складати від 300bps до 115200 біт. Дякуємо.

Однак ви повинні контролювати RE (одержувач Enable) і DE (Driver Enable) для шини метою контролю. Якщо вам важко керувати ним по RS232 боку, це controlable від інших сторін, але він вам потрібен додатковий кабель, щоб зробити це! [Цитата] RE виході приймача Активізувати. Низький рівень дозволяє виході приймача, RO. Високий рівень поміщає його в стан високого імпедансу. DE драйвер виводу Активізувати. Високий рівень дозволяє виходів драйвера диференціального і Б. низький рівень поміщає його в стан високого імпедансу. [/ Цитата]

Погляньте на 3-транзисторної схемою з даної теми: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156484 Звичайно, якщо вам потрібно промислового стандарту (RS-232 - від 25 до -3 до +3 до +25 В, і диференціальна RS-485) не було дизайну для цієї мети, але для "місцевих" перетворення без зовнішнього джерела живлення і без додаткових проводів для перемикання між передачею і прийомом, воно працює і 115,2 кбіт це не проблема .. З повагою, IanP

[Цитата = IanP], якщо вам потрібно промисловий стандарт ...[/ цитата] Привіт, мені потрібно промислового стандарту. Я роблю два ізольованих джерел живлення, один з них для RS232 стороні і інший для RS485 стороні. Дані лінії пов'язані з оптопар. Я можу керувати як RE і DE контактам з RS485 RS232 РТС на стороні. Але я бачив кілька конверторів, які управляють це автоматично. Це дуже зручна функція для програмістів. Так що я хочу додати цю функцію, щоб мій власний перетворювач. Я не знаю, як я можу визначити, RS232 дані передає управління RE і DE шпильки. 10x, BasePointer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back