RS-232 в 30 метрів

G

Guest

Guest
ми можемо використовувати порт RS-232 на відстані 30 метрів для передачі даних.

що стосується

Так, без проблем.Я використав його до 1000 (в) 9600.Але це залежить від вашого bautrate, Корсики.

ep20k

Я спробував RS232 Шифрування до 1000 м на 300 біт / с.Не особою будь-яких проблем.

Якщо ви хочете швидше і надійну передачу даних, використання RS485/RS422.

Я бачив людей в Індії робити в 122 метрів, так що ніяких проблем мат

може хтось порадите мені кращим способом підвищення якості даних.У мене є проект з RS232 використовує з'єднання по 30meters, а на приймальній стороні, дані завжди були пошкоджені.Будь ласка, повідомте, як зменшити шум в лінії передачі даних.спасибі заздалегідь.

dopedope пише:

може хтось порадите мені кращим способом підвищення якості даних.
У мене є проект з RS232 використовує з'єднання по 30meters, а на приймальній стороні, дані завжди були пошкоджені.
Будь ласка, повідомте, як зменшити шум в лінії передачі даних.
спасибі заздалегідь.

ми з використанням у нашому проекті до 100 m.with з faching не проблема

з кабель CAT5-центр може бути зроблено для інтернет у 120m відстань?

за кращу стабільність я вважаю за краще використовувати RS485 в міжміського зв'язку.За 30 метрів я думаю, що це все ще можливо за допомогою RS232

Так.Я використав RS-232 до 100 м на 19200.
Але це краще використовувати RS485 для довгої дистанції.
Ставлення

Спробуйте використовувати коаксіальний кабель.Це забезпечить гарний захист від індустріальних перешкод.

дивно, що у вас є проблеми ...

Будь ласка, консультації при підключенні з комп'ютером, або вбудовані системи ...Що стосується останнього 1, то, можливо, проблема як рівень нижче (TTL), особливо якщо ви використовуєте високій швидкості передачі ...

відповідно до даних, RS 232, як і раніше будуть використовуватися в цій відстані ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back