routersim6.0

A

ajseol

Guest
Мені потрібно RouterSim6.0 зі своїх робочих keys.Could хто допоможе мені в терміновому порядку?

привет дружище,ось він, сподіваюся, це допоможе я!
RouterSim
в мережі CCNA Visualizer 6.0.02

RouterSim
в мережі CCNA Visualizer 6.0.02
Win Завантаж | 2008-05-08 | Повна установка | 46,9 Мб | RS.COM

RouterSim
в мережі CCNA VisualizerŽ 6.0 CCNA являє собою маршрутизатор і мережевої симулятор, який пропонує більше можливостей і гнучкості, ніж будь-якого продукту на ринку.Ви можете спроектувати, створити і налаштувати вашу власну мережу.У програмі, яка пропонує підтримали 500 команд і більше 190 лабораторій, ви вільні збудувати, попереднього тестування та велику кількість мереж!CCNA мережі VisualizerŽ 6.0 ідеально підходить для:

Будь-яке вивчення для CiscoŽ іспит CCNA 640-802

Розгортання по локальній мережі

Дистанційна освіта і розміщення на сервері Citrix або Microsoft Terminal Services

Корпоративний викладачів і співробітників

Студенти коледжів, університетів та технічних інститутів

Можливості програми ...

Додана 2811 маршрутизатор з чотирьох послідовних інтерфейсів

Додана 2960 перемикач

Додана 3560 перемикач

Додано практиці сценарії, засновані на CiscoŽ 640-802 випробувань цілей, які можуть бути градуйованому з нашими Чистий Оцінка програмного двигуна

Додано лабораторій по МУР

Додано лабораторій по SSH

Оновлена лабораторіях, які включають більше навчальних матеріалів

Додана можливість використання RouterSimŽ або CiscoŽ пристроїв у створенні / перегляд мережі

Додано самостійний, індивідуальний лабораторії, які можуть бути градуйованому з нашими Чистий Оцінка програмного двигуна

Користувальницькі Labs ...Створення і поділитися з іншими лабораторіями через мережу Visualizer меню.Це ідеально підходить для інструкторів

Чистий сума нарахованих внесків ...для викладачів і всіх інших користувачів.Випробування та оцінку вашого рішення проблем і усунення неполадок навички

Чистий Пакетні Monitor ...Ви можете переглянути пакет реального часу, як він проходить через вашу мережу

Додаткова література

Читайте про CCNA концепції Тодд Lammle з найкращою продажу Sybex CCNA навчальний посібник, шосте видання в той час як ви йдете через наші лабораторії.Перевірте список підтримуваних команд на нашому веб-сайті та в програмі для підтримуваних команд.

.

http://rapidshare.com/files/122692810/CCNA6_Install.EXE

виправляти
http://rapidshare.com/files/122701226/Crack6002.rar

Спасибо, вона worked.tttttttttttttttthhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaannnnnnnnkkkkks!

Я думаю, що допомогли мені кнопка є Гуд спосіб сказати спасибі!!

Гарний інструмент, але після трьох з половиною хвилин він падає!!

Будь-які натяки??

спасибо

1 робити речі видалити і поміняти його .................... якщо є проблема потім завантажити його знову ...............

Хмм ...вона не працює реактивний ...

ajseol,
у вас така ж проблема?

спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back