RFID U2270B HELP визначити транспондер і його структура пам'яті

A

abukede

Guest
Привіт Я намагаюся демодуляції тег з u2270B системи від старих промислових принтерів, але моя проблема в тому, що я не можу визначити тег, це структура пам'яті та кодування модуляції (двофазної або манчестер) ось фото з нього: [ATTACH = CONFIG ] 59462 [/ATTACH] У мене також є LA читати з U2270b вводу / виводу, але, зізнаюся, я трохи заплутався ... Thx в країнах з розвиненою

Показано чіп виглядає як читання і запис робіт Mifare чіп на 13,5 МГц. U2270 є тільки для читання чіп dedecated на 125 кГц і не може бути використаний для читання або запису даного тега. Ура

показано чіп виглядає як читання і запис Mifare Чіп працює на 13,5 МГц. U2270 є тільки для читання чіп dedecated на 125 кГц і не може бути використаний для читання або запису даного тега. Привітання
Привіт THX для відповіді. Це насправді виглядає, що Mifare, що ви говорите, але якщо ви говорите, що вони працює на 13.5Mhz вона не може бути ... це тег, який спочатку використовувався системи. І як Ви заявляєте U2270B працює тільки на частоті 100 кГц до 150 кГц! Або можливо, що його, як Mifare IC, яка працює на частоті 125 кГц ???!!! Якби не ця мікросхема повинна бути від іншого бренду ...

Ні .. Точніше кажучи, коли ми говоримо "MIFARE" він повинен і буде працювати на 13.5Mhz, а не який-небудь інший частоти і U2270 не можуть читати або писати в нього .. Як я бачу структуру тегів і чіпом всередині, це становить 99% теги MIFARE і може бути деякі інші ускладнення coudnt я думаю. Подібні чіпи, як Ви показали тут, використовуються як квитки в Делі метро, а тепер теж bieng введений в Бангалорі метро. Ура

Добре THX так чи інакше ... На перший погляд вони майже рівні, але якщо ми візьмемо ближчий погляд ми бачимо, що вони не ... Єдине, що я впевнений в тому, що цей тег робоча U2270B системи. Ви можете бачити це в цій схемі нічия: Я буду продовжувати, щоб спробувати з'ясувати, що карти пам'яті цього теги ... Thx: підморгувати:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back