RFID-пасивний регулятор теги

N

news

Guest
Pod koniec 2009 r. firma Symantec ogłosiła kilka przepowiedni na 2010 r. Teraz, kiedy minęła już połowa roku, spojrzeliśmy wstecz i sprawdziliśmy, czy prognozy okazały się trafne.

Read more...

Є HF чіпів RFID тег інтегрований з MCU та / або ж хтось намагався наслідувати теги RFID використанням MCU?

Існував дуже стара з Microchip про використання PIC12 (живлення від магнітного поля) для емуляції карти RFID.

не бачив його на мікрочип сайту. У вас є копія завантажити?

Я повинен шукати його на старих компакт-диск з Microch .. В усякому разі, вони лише забезпечують нічого Схема з'єднання інше. Це повний випрямляча хвилі з 4 діодів на diagonale пов'язано антени, в інших diagonale 2 контакти ПОС.

Добре, якщо це всього лише схема разі не завантажувати isneeded як зміст очевидно. Bytheway, я виявив, чіп Atmel для транспондерів з вбудованим MCU 4bits, але для групи LF. Так може бути схожі теги існують для КВ діапазону, а також.

Я не думаю, що можна емулювати теги RFID використанням MCU. При розробці антени, її вихід (який повинен бути 50 Ом) повинен бути узгоджений на вхід MUC. Я думаю, ви повинні купити IC спеціально для нього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back