RFID-зчитувач і мітки дизайн

A

ArjunSC

Guest
Привіт усім, я працюю над проектом RFID. Вимога, щоб відправити "27 МГц" telepowering сигнал від читача TAG, це тільки несучої хвилі для живлення теги і не містить даних. Зворотного розсіювання техніка не може бути використаний тут, тому що дані, які передаються назад з тег повинен бути на частоті 3.951MHz для logic'0 і 4.516MHz для logic'1 ", тобто: техніка ФСК буде використовуватися замість звичайних ASK . Для цього потрібно два окремих антен для читача і TAG. Антени Tx від TAG і Rx antanna від читача центр налаштований на частоту 4.234Mhz (Це everone Я сподіваюся, що може зробити, як). Дизайн як читач і тег зробити для цієї установки. Механічні розмір тега не великий розгляду. Може хто-небудь будь ласка, керівництво мене в зв'язку з цим?

Вам слід вказати, трохи більш докладно: - Що таке швидкість комм даних - теги бути пасивними або активними - Чи можливо, щоб будувати її на дискретні - Що це прийнято розміри мітки. - Те, що Макс відстань, яка необхідна для тега зв'язку - Наскільки стабільна зворотного частот має бути - (пропущені) Рішення пропозиція буде в значній мірі залежатиме від умов вище.

Привіт Артем, спасибі й за відповідь. 1) швидкість передачі даних виглядає наступним чином: * логічний "0" відповідає 7 періодів 3.951MHz. * Логіка "1" відповідає 8 періодів 4.516MHz. Так швидкість передачі даних є: 3.951MHz ÷ 7 = 4,516 ÷ 8 = 565 кбіт / с 2) теги повністю пасивним і 27.095MHz носіїв (теле-харчування) сигнал, посланий читач повинен забезпечити харчування для всіх компонентів в теге. 3) Так Безумовно дискретних можуть бути використані. 4) тега поміщається на залізничні колії, так що ви можете приблизно оцінити максимальний розмір (Lenghth, широта і ширина). Ні конкретного стандарту вирішили. 5) антени Reader знаходиться на базі двигуна універсал і, отже, я оцінюю максимальна відстань для спілкування буде максимум 10 метрів. 6) Існує немає зворотного техніка тут з передавальною і приймальної антен різні для обох теги і читача. Tx читача і Rx тега налаштовані на 27.095MHz і Tx тегів і Rx читача налаштований на 4.234Mhz. 7) спосіб спілкування з тегів для читача ФСК. Нагальною проблемою є я не отримую модулятор і демодулятор ФСК схеми для даної специфікації як ІМС або ланцюги.
91_1156761359.JPG

Наскільки стабільним несучої частоти ФСК повинно бути і те, що мінімальний час відгуку після 27 МГц була застосована? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/COLOR] [/size] можна спростити за допомогою: Обчислити частоту читача Tx, буде закрито до 27 МГц, mustbe кратне 3.951MHz ÷ 7 = 4,516 ÷ 8 = 565 кГц. На отримувати precaler бік використання зі змінним коефіцієнтом ділення, поставити його з частотою читача TX, а потім модулювати сигнал шляхом зміни предделителя дивізії. Той же метод, який використовується в сучасній теги для вилучення внутрішнього джерела синхронізації годин.

наша компанія антени теги і читач, це подвійний частоти, 27.095MHz і 4.234MHz. У той же час, ми надали теги нашим клієнтом. WWW. antlab. COM. CN ми з Пекіна.

Привіт р-н Джим Ліу, чи можемо ми обговорити дизайн в цьому розділі, тому що ми також збирається дизайн 27 Мгц RFID концепції. Якщо Ви технічна людина, може у Pls допомогти мені з ланцюга FSK демодулятор для центральної частоти 4.2MHz. Зараз це свого роду термінової!

Привіт всім, Я проектування схеми FSK демодулятор для мого описаного вище проекту. Я маю на увазі різні методи, як описано в деяких патентних документів. ** Один з методів полягає у використанні ZCDs конвертувати отримані хвилі в прямокутних імпульсів, а потім використовувати центр налаштовані осцилятора в один шлях і дати D вхід D F / F (рис нижче). Інший шлях був би пов'язаний з годинником вхід. Модуль працює на основі лаг-фази і фази на основі свинцю на вході частота. Це проста техніка і має деякі недоліки, як "добротність осцилятора SHD бути дуже високою. Хто-небудь може відповісти Pls з можливими недоліками даної конструкції при використанні на практиці.
65_1157096127 . JPG

Привіт Арьян, є IEEE документ про "цифрового зв'язку для залізниць" ви можете отримати його у форумі з запитом, ця стаття може вирішити ваші проблеми .......

Як перевірити RFID Довідник та його сайт. Її дуже хороший ресурс для розробки RFID.

Привіт всім, давайте продовжимо цю тему, щоб дізнатися більше про RFIDs ......... Давайте говорити про пасивну мітки тут ........... Як ми можемо використовувати синус хвилі сигналу для включення пасивної теги .............. може хто-небудь будь ласка обговорити частини силової електроніки його ..................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back