RFID-зчитувач з декількох котушок перемикання

J

jasonpeixoto

Guest
Привіт у мене виникли проблеми проектування RFID приймач, який можна читати з 4 antenais, якими можна управляти з мікро в будь-який момент часу. Дозвольте мені пояснити, мені потрібно мати 4 котушки, які можуть бути включені до 1 RFID зчитувач або ланцюги. Я знайшов деякі схеми з microhip але нічого на перемикання між котушками. Будь ласка, допоможіть Спасибо.

Привіт ОК, може бути, трохи пояснень того, що я намагаюся робити. У мене є 4 котушки відбувається малого до великого, і все в центрі один на одного. Тепер я беру PUK та з RFID в у, я слайд PUK на вершині таблиці в окружності. Тепер я можу сканувати кожен cicrle щоб побачити, де PUK приземлився. Сподіваюся, це допоможе .. Так bascailly потрібно зробити 1 читач для сканування 4 витки, це для гри для підрахунку оцінки автоматично. Я, можливо, п'яту котушки для outehr таблиці для виявлення із зони. Будь ласка, будь-яка допомога wouyld бути великим, буде дорогим, якщо потрібно зробити 4 або 5 читачів. Спасибі: D

Якщо ви не маєте можливість перебудувати котушку інтерфейс для мультиплексованих операції, використовувати маленькі реле, наприклад, з герконів. Ви розповіли про різні розмірів котушки. Чи знаєте ви про необхідність налаштувати читача ланцюга котушки? Як ви хочете, щоб досягти цього?

Ми використовували 4051 мультиплексори аналог дизайн 40 входів RFID і всі вони добре працюють. Однокристальний U2270B підключений через 5 аналогових мультиплексорів 4051 по 40 різних котушок. Ми використовували фериту індукторів 5x10 750uH які можуть бути отримані в будь-якому електронному магазині. Виявити відстань близько 30 мм. Я кажу про робочому розчині, так що 4051 це спосіб розширити кількість каналів.

Привіт Спасибі за Ваші відповіді, я дивлюся на розрахунок ланцюга мікрочіпа так буду використовувати 4051 по обидві сторони від котушки? Або ж вона повинна бути використана в іншому місці в схемі? Спасибі

[Цитата] так, я буду використовувати 4051 по обидві сторони від котушки [/quote] Ви не сказав про тип RFID (125 кГц, 13,56 МГц, ...) або читач чіпа. Деякі схеми, ймовірно, працювати з низькою напругою мультиплексор, як 4051, інші не будуть.

Див прикладену схему. MUX пов'язані тільки з одним кінцем U2270. так на 40 читачів RFID необхідно 5 фішок 4051. Всі вони працюють на 5V вам потрібно налаштувати значення мати 125 КГц коливань.

До речі, напруга на котушці може досягти 15-20V, якщо componets були належним чином закріплені. Ви не повинні вводити в оману з тим, що 4051 використовує 5V Vcc, напруга на котушці Безумовно, вище, ніж 5V. Подібні схеми з 40 читачів може сканувати 40 різних мітки RFID в 2s, якщо процес читання був optmized.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back