RF Transceiver

E

elsaify

Guest
Привіт,Я шукаю модуля RF Transceiver для вбудованих низька розрахункова потужність.

Специфікація:

Частот між 50-200МГц (або стандартна: 173.225MHz, 173.250MHz)
Вихідна потужність не менше 10 dBm (10 МВт)
Дуже низьке споживання струму (близько 10 мА)

Будь-хто може допомогти, будь ласка

Спасибо

PLZ дати sepification S Completly, що контролер за допомогою ур Wat типів серійних U coomunication хочете, щоб інтерфейс ур контролер, відстань, необхідне я відчуваю, можна використовувати Північних пристрою або chipcon
не соромтеся T ocontact на janakiram.sisitla (AT) rediffmail.comДодано через 40 секунд:pLZ дати sepification S Completly, що контролер за допомогою ур Wat типів серійних U coomunication хочете, щоб інтерфейс ур контролер, відстань, необхідне я відчуваю, можна використовувати Північних пристрою або chipcon
не соромтеся T ocontact на janakiram.sisitla (AT) rediffmail.com

Спасибі за Вашу відповідь,

Я ще не вирішив про мікроконтролера, але я можу використовувати PIC18 або Atmel ATmega залежить від приймача і комунікаційний протокол, який я до сих пір розслідування.Але спочатку я повинен знайти трансівера, які підтримують частоти я вже згадував раніше.

перевірити цей сайт

http://www.rfdigital.com/item.htm?item=rfd24034

Ей transcievers що supprt Ur U частоти можна знайти в chipcon U також можете знайти деякі з яких побудовані transciever в основному з 8051 U перевірити це, TI також MSP контролера Cum transcievers B, яка може використовуватися для систем збору основний

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back