RF транзистором макета питання

M

mohamedabouzied

Guest
Як щодо розташування РФ NMOS та ДО транзистори? робить макет РФ транзистор відрізняється від нормального розташування транзисторів? так, я можу використовувати модель RF модель в високої частоти, але в макет, я поклав розташування нормальних транзистор? і це впливає на LVS етапі після видобутку? спасибі mohamedabouzied

в макеті транзистор РФ, і повинні бути обережні про модель, більшість моделей РФ вказати, яким чином можуть воріт контакти "одинарні або подвійні", тіло краватка в РФ NMOS є imprtant, слід подбати більшість нових комплектів дизайн повинен привести приклади РФ NMOS і PMOS транзисторів khouly

спасибі, але я маю на увазі мою PDK є модель РФ "привид моделі" для транзисторів NMOS але коли я прийшов до компонування, не макет доступні. так, я gussed, що модель тільки схема моделі "спеція моделі" для транзистора при експлуатації РФ, але це нормальний транзистор так, по крайней макета я можу використовувати розташування нормальних транзистор я прав? спасибі ще раз для відтворення mohamedabouzied

може бути, ваш дизайн комплект не повну версію, ви повинні мати макет для транзистора РФ ... може статися ... Якщо ви використовуєте нормальні транзисторів у схемі, ви повинні імітувати з моделлю нормального транзисторів

ні, там має бути кілька прикладів, щоб розповісти, як у layut РФ транзистора, принаймні в технології документ, але впевнений, що це буде виглядати як звичайний транзистор khouly

у khouly говорить не для мене чи для drabos? , А і drabos: мій дизайн VCO працює на 2,4 ГГц, так що я повинен зробити моделювання з РФ моделей. я зробити дизайн в каденцію і мій PDK складає: AMS Hit Kit 0,35 спасибі за вашу repalys mohamedabouzied

Пальці я кажу пт, і, якщо і перевірки, в процесі файлу, і побачите, як зробити макет РФ транзистор я хочу сказати, це покаже, наскільки, пальці howmany воріт, ця модель для usful, і ворота, connetcted з одного боку чи ні, з цими напрямні лінії, і буде використовувати звичайні MOS, tansistor але вона буде сумісна з цією моделлю завдяки khouly

в звичайному транзисторі, то IIS PCELL який генерує розташування він автоматично його параметри W, L, кількість воріт, тому я буду використовувати звичайний транзистор для створення своїх pcell макета. але моя моделювання до макета буде з моделлю РФ mohamedabouzied

добре, але дбати про воротах контакти khouly

з середньою ворота пальці або що? mohamedabouzied

Є 2 способи підключення воріт пальцями, і це вплине на ворота опору я знаю, що модель АСУ, підтримка одного контакту воріт, це означає, пальці з'єднані з одного боку khouly

робить exraction крок після макета залежить від моделі пряність або просто витягує те, що бачили з екстрактором? і коли я роблю моделювання на тому, що витягнутий контур, то як симулятор знаємо, що транзистор був ВЧ транзистор? mohamedabouzied

я думаю, і wiill вказати, це симулятор, extactor, отримають в якості транзисторів, і та буде вказати модель, яка буде використовуватися також спробувати отримати новий PDK, яка HITKIT 3.7, я думаю, що є нові можливості, і це може зробити життя набагато простіше і, спробувати читати файли процесу docuument про процес paramters і спецій моделі khouly

На жаль, я не можу так як у мене є це PDK з ліцензією. спасибі багато. і в мене є інше питання: про мою VCO я повинна відповідати його виході для максимальної передачі потужності я виміряв його вихідний опір, і я поклав відповідні навантаження Zload = Zout *, але коли я це зробив, не виводиться з VCO і коливань мертвий. Чому це сталося? mohamedabouzied [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] і мій PDK складає: AMS hitkit-3, 70, але все ж життя важке mohamedabouzied

не збігаються з Z в VCO, VCO повинні бути поміщені в буфер "це дуже imprtant для VCO, то цей буфер повинен їздити навантаження або змішувач khouly

Я буду дивитися на документи з AMS (зараз у мене немає дозволу, зараз я працюю з іншими технологіями) Але Існують деякі дизайн комплект, який має РФ MOS примірнику макета, але все одно вірю в Khouly .. він більш досвідчений у ВЧ-поля. Я думаю, тепер є і AMS 3.71, може бути, краще :) Якось я зустрівся з AMS Design Kit, де мені довелося моделі для високих транзисторів напруга, але в мене не було примірнику макета для них (і вони були в категорію, яка називається не використовують). Я думав над цим.

[Цитата = mohamedabouzied] як щодо розташування РФ NMOS та ДО транзистори? робить макет РФ транзистор відрізняється від нормального розташування транзисторів? так, я можу використовувати модель RF модель в високої частоти, але в макет, я поклав розташування нормальних транзистор? і це впливає на LVS етапі після видобутку? спасибі mohamedabouzied [/ цитата] модель RF дуже improtant. бо це вплине на вас продуктивності, особливо на високих частотах. Як правило, ми використовуємо РФ р-клітин, щоб отримати NMOS і PMOS. але ви будете вирішувати розмір і кількість пальців. Таким чином, ви повинні використовувати РФ макет з моделлю РФ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back