[REQ] Windows не розпізнає AT89C5132!?

L

leotim

Guest
У мене є порада AT89C5132, який правильно працював раніше.

".

але знаю, що я вирішив оновити свою прошивку, але при підключенні USB-портом для підключення до ПК, ОС Windows не розпізнає AT89C5132 і каже: "Пристрій USB не упізнано".1) Я перевірив мій кристал частоти (X2), він був помічений на осцилограф: 20MHz

2) Я перевірив мій провайдер PIN-код (Pin 2) вона пов'язана із землею 2.4kOhm резисторів і її рівень дорівнює нулю (0 В), коли влада, що підключаються до плати і йде високими (3 .. 2 V), після декількох мілісекундах.

3) Я перевірив мій D Pin (контакт 21) він під'їхав на 1.5kOhm резистора.

Але поки система не визнає мій AT89C5132?Чи є які-небудь ідеї?

Я використовую драйвер Atmel включила до FLIP2.4.6:
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/UsbAutoLaunch.zipNow, i have another AT89C5132 board and it is working properly when i connect it to PC, so i think it is a harware problem
in my board (which Windows does not recognize it).

Я встановив драйвера та устаткування (AT89C5132) раніше, і вона працює неправильно.
Тепер у мене є інша AT89C5132 ради і вона працює правильно, коли я підключити його до комп'ютера, так що я думаю, що це Harware проблема
в моїй дошці (які Windows не розпізнає його).
i checked the USB bus connection using a short circuit detector on my multimeter (it sounds a bip if the probes are shorted).

Але я не знаю, як я можу знайти проблему.
Я перевірив USB-порт автобус допомогою детектора коротке замикання на мій мультиметр (це звучить Бип, якщо замкнутий датчиків).з'єднання від AT89C5132 USB шпильками до гнізда USB було правильним.Однак я пов'язав роз'єму USB (дві 27Ohm Res.) Безпосередньо на шпильки IC's.але знову ж таки Windows не розпізнає AT89C5132!?

Схоже, є проблеми з мікро контролером.

Ви кажете, що "оновлення" прошивки.

Я хотів би запропонувати Раді перепрограмування зі старими FW, щоб побачити, чи працює він знову.Якщо старі роботи FW, то очевидно, що ваш новий FW є проблеми.

Ви впевнені оновлення прошивки.Може бути, прошивка не був оновлений, а atall.

tkbits пише:

Ви кажете, що "оновлення" прошивки.Я хотів би запропонувати Раді перепрограмування зі старими FW, щоб побачити, чи працює він знову.
Якщо старі роботи FW, то очевидно, що ваш новий FW є проблеми.

tkbits пише:Чи всі розуміють цю проблему?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back