Req: TSMC 0.18um параметрів процесу

W

wave-maniac

Guest
Я шукаю TSMC 0.18um параметри процесу, такі як товщина шару металу, діелектричної та магнітної проникності підкладки, оксидних шарів, і т.д. Мені потрібна інформація про створення 3D-моделювання для спіральні котушки індуктивності. Будь-яка допомога буде з вдячністю оцінили.

спробувати www.mosis.org і електричні посилання параметра. дивитися на їх запуску аркушів. Ви отримаєте всі відповіді на свої запитання від своїх паспортах. спасибі.

[Цитата = хвиля-маніяка] Я шукаю TSMC 0.18um параметри процесу, такі як товщина шару металу, діелектричної та магнітної проникності підкладки, оксидних шарів, і т.д. Мені потрібна інформація про створення 3D-моделювання для спіральних індукторів . Будь-яка допомога буде з вдячністю оцінили. [/Quote] There U Go! http://www.mosis.org/Technical/Testdata/tsmc-018-prm.html :-D

Шановні chinito і v_naren, я дійсно ціную ваші відповіді і зусилля, щоб допомогти мені. На жаль, інформація про товщину різних шарів металу і діелектричної проникності, необхідних для моделі спіральних індукторів, не згадується ні в одному з файлів є у вищевказаних посилання. З найкращими побажаннями

Параметри ви шукаєте мало змінюються від одного виробника до іншого. Ви повинні зв'язатися з одним із них такої інформації. Ви можете надіслати електронною поштою за адресами нижче: mosis-info@mosis.org [код] | [Електронна пошта] webmaster@mosis.org [/Email] [/ код] Може бути, вони можуть допомогти вам більше. Вибачте, що я не можу вам допомогти.

[Цитата = хвиля-маніяка] Шановні chinito і v_naren, я дійсно ціную ваші відповіді і зусилля, щоб допомогти мені. На жаль, інформація про товщину різних шарів металу і діелектричної проникності, необхідних для моделі спіральних індукторів, не згадується ні в одному з файлів є у вищевказаних посилання. З повагою [/quote] Я дуже сумніваюся, що будь-який ливарного Wil розкрити свої "інформаційні матеріали", такі як діелектрична проникність і все ...... хіба це має бути їх секрет і все?

Шановні v_naren, я бачив такі дані для інших процесів і технологій. В іншому випадку, хто зможе моделі пасивної всередині СК, зокрема, РФ типу? Принаймні, інформація про товщину різних шарів металу необхідні, якщо він збирається використовувати загальновідомі значенням діелектричної константи для кремнію.

Я думаю, що повинен бути дизайн для керівництва процесом, який описує параметри. Один зі способів отримати S-параметрів індуктора для макету індуктор в Cadence, а імпорт в систему, щоб імпульс ADS зробити моделювання EM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back