Req: Дані по швидкості EM моделювання з використанням Intel Quad-основного процесора

G

Guest

Guest
Дані про швидкість EM моделювання з використанням Intel Core 2 Extreme QX6700 (Quad-основний) будуть оцінені.Особливо я в пошуку даних для КНТ MWS, HFSS (з багатопроцесорної підтримки), Feko і IE3D.Я цікаво, якщо це істотно швидше, ніж Core 2 Duo.

Спасибо заранее

Cyberprzestepcy atakują routery domowe, aby dostać się do kont bankowych Polaków - ostrzega zespół CERT Polska. W ten sposób przestępcy dążą do wyłudzenia danych logowania klientów banków i jednorazowych kodów autoryzacyjnych, a w rezultacie do kradzieży pieniędzy z kont.

Read more...

хвиля-маніяк писав:

Дані про швидкість EM моделювання з використанням Intel Core 2 Extreme QX6700 (Quad-основний) будуть оцінені.
Особливо я в пошуку даних для КНТ MWS, HFSS (з багатопроцесорної підтримки), Feko і IE3D.

КНТ MWS, я маю на увазі так Перехідні і тетраедральних частотної області.Як протестувати моделі,
давайте використовувати вашу модель, яка вас в курсі останніх роки:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=109966&highlight =

Наскільки я пам'ятаю, це nonradiating волноводной структури.Я думаю про радіаційну випробування структури пізніше, щоб побачити ефект від ПМЛ про симуляції швидкості.

Що стосується HFSS, ви можете створити вищезгадані strucure за це.Для IE3D,
давайте просто вибрати один із прикладів її, зокрема, з щільною сіткою.Для Feko,
давайте йти по розі антена, що вона включає в себе в якості прикладу.

Привет

Коли ви намагалися імітуючи з процесором Я хотіла б подивитися лог-файлів, щоб побачити, наскільки швидко ваш моделювання,
в порівнянні з числом meshcells.Я працюю на високому resonating фільтром структури і мені дійсно потрібно більше швидкість на моєму КНТ розрахунків.Я сподіваюся, що це добре:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back