Reg: Boost Converter

S

sakthivel.eee

Guest
Шановні панове,
Скільки разів вхідної напруги може вирости на виході підвищення перетворювача.Наприклад 10В може зрости до 1000?або 1V може вирости to1000V?Що це за обмеження?Втрати будуть більше з-за високого струму?Чи є які-небудь обмеження в навантаженні і експлуатації?Будь ласка, уявіть стан

Чи є застосування відзначає, пояснює, з цього приводу.IF прохання повідомити мені link.I знаю рівнянь і схем.

Спасибо заранее

Спасибі й повагою,
Sakthivel.S

Портативні телевізори LCD кольоровий перед стало популярним використовувати скло Кінескопні, що працювала на 20кВ і більше, і вони з живленням від 12V.

При дуже ретельної розробки можна створювати надзвичайно високою напругою, звичайно, в 100kV регіонах з дуже низької напруги.Але пам'ятайте, ви не можете щось нічого, сумарна вихідна потужність завжди менше, ніж ви споживаєте влади для його генерації.Харчування розраховується шляхом множення величини прикладеної напруги в струм (W = V * I).Наприклад, припустимо, 100% ефективністю, що ви ніколи не досягти, 12V 1A з розробляються може виробляти 12KV, але тільки при струмі 1mA.Як напруга посилили всі більше і більше ефективність прагне відмовитися від так що на практиці ви отримаєте значно менше струму з.

Brian.

Дякуємо Вам за reply.I дійсно може зрозуміти.Чи є інші крім обмежити ефективність? Будь-яка математична відносин, як до деякого робочий цикл тільки вона може працювати-стані (Boost конвертер буде ефективним). Тому тільки X разів вхідної напруги можуть бути зроблені на виході

В якій робочий цикл я можу працювати так, що мої підвищення конвертер буде ефективним?

Як захистити свій підвищення перетворювача від короткого замикання на виході?(З виходом безпосередньо підключений до входу через діод)

Чи є застосування відзначає пояснити питання про це?

Спасибо заранее

Спасибі й повагою,
Sakthivel.S

Ви можете збільшити робочий цикл приблизно 0,8.Над 0,9 робочого циклу, напруга на виході буде фактично краплі.
Для підвищення конвертера, ви можете використовувати за формулою:

Під / Vin = 1 / (1-г)
де Про робочий цикл

Шановні панове,
Чому вихідна напруга падає після 0,9 робочий цикл?

Спасибі й повагою,
Sakthivel.S

обов'язок циклу Дауінг при D> 0,9, тому що вони там обурення параметрів можна побачити книги Еріксона.
удача

Шановні панове,
Спасибо за ответ .. Будь ласка, дайте повну назву книги, а в розділі .. будь ласка ...

Спасибі й повагою,
Sakthivel.S

Я думаю, одна з найважливіших думаю, розглянути питання про те, як вибрати напівпровідника,
MOSFET з низьким рівнем зростання / спаду, а також низький заряд на вході воріт.Можливо, ви захочете піти на більш високій частоті з цими напруги, оскільки він вимагає менше ємність, і керамічних конденсаторів є кращими для високої напруги та високої частоти.Будьте впевнені, що знайти хорошого діода або ви не могли б ви синхронний випрямляч ...Нехай ваше уяву зробить всю роботу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back