reflectarray моделювання

F

fengzujian

Guest
привіт другу! є хто-небудь буде farmilar з reflectarray, або ж деякі корисні роботи раніше, можете дати мені деяку допомогу про його симуляції.

його можна в ДКБ. У мене є імітувати 24см * 24см одного reflectarray шар з рогом на корми в групі X. це займе 3 години, щоб імітувати.

[Цитата = fengzujian] привіт другу! є хто-небудь буде farmilar з reflectarray, або ж деякі корисні роботи раніше, можете дати мені деяку допомогу про його симуляції. [/ цитата] привіт, які reflectarray клітина у хочу? DRA, мікрополоскових, діафрагми пов'язані між собою, мінлива щілину в землі, вирощують елементи, пов'язані близькості, багатоярусні, багатошарові круговою поляризацією, або лінійною поляризацією PLS обмежуватися cerian один, як ми могли б допомогти стосується

Я також працюю з reflectarrays .. я використовував HFSS і IE3D для імітації масивів вигадані металевих патчі і слоти ..

привіт aamir064 як у знати reflectarray має основний недолік, що є обмеженою пропускної здатності якісь папери говорити про вдосконалення, що недолік будь-які ідеї буде добре тут для обговорення друг, може PLS завантажити файл під моделюється IE3d які могли б допомогти, що т кроків моделювання в IE3D (порт, стіни), так що по відношенню

добре в IE3D я використовував порушення плоскою хвилею і не граничних умов .. У мене є побудовані діаграми спрямованості в Е і Н площині. На даний момент я змоделювали 16x16 клітинки неоднорідних патч відображають array@12.5 ГГц. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] які характеристики ви працюєте?

привіт aamira064 спасибі за відповідь ур я хотів би запитати, якщо IE3d міг отримати фазу ділянку клітини, як HFSS, КНТ?, що моє питання може я використовувати пристрій подачі роги з масиву в ie3d? я використовую КНТ в моїй моделювання, використовувати повну структуру до 31 * 31 клітинами я використовувати все в моїй конструкції DRA (діелектричного резонатора антени) вважає abdulhady

Я не думаю, що можна використовувати роги кормів у IE3D тому що він працює для плоских структур ... але мені теж я зацікавлений в моделюванні reflectarrays з порушенням роги .. Якщо хтось є experiance і приклад проекту .. будь ласка, поділіться.

[Цитата = aamir064] Я не думаю, що можна використовувати роги кормів у IE3D тому що він працює для плоских структур ... але мені теж я зацікавлений в моделюванні reflectarrays з порушенням роги .. Якщо хтось є experiance і приклад проекту .. будь ласка, поділіться. [/ цитата] привіт, головне питання, як у отримати ділянку фази цифра в порівнянні з клітинки вимір в IE3D, який на моє запитання? в КНТ, HFSS так легко отримати, що

Привіт abdoeng, :) Ви спробуйте імітувати відображення фази для однієї елементарної комірки з косою хвилі, що падає в ДКБ? Спасибі

Привіт abdoeng, :) Ви спробуйте імітувати відображення фази для однієї елементарної комірки з косою хвилі, що падає в ДКБ? Спасибі
так, з ж результати, як HFSS

Отже, як ви імітувати відображення фази при похилому падаючої хвилі в ДКБ? У мене є імітувати відображення фази для нормальної хвилі, що падає в КНТ хвилеводу порт на верхній і належного граничної умови, я повинен спробувати знайти спосіб повернути хвилеводу порт для того, щоб імітувати косою падаючої хвилі, але не в змозі зробити це. Велике спасибі.

Флоке режимі вимагають періодичної структури, тому ми використовуємо елементарної комірки в х і в і automaic порт знаходиться у верхній і вниз клітинки, якщо жоден літак E провідника на землі

Дякуємо за розділення методом. Я тільки початківець про режим Флоке, все ще розмиття. Подивіться, як я повинен витрачати більше часу, щоб дізнатися про режим Флоке. Будь-якому випадку дуже цінуємо вас. :)

Флоке режимі вимагають періодичної структури, тому ми використовуємо елементарної комірки в х і в і automaic порт знаходиться у верхній і вниз клітинки, якщо жоден літак E провідника на землі
Привіт abdoeng, Ви засобами визначити два порти Флоке в той же час, один порт у верхній і одного порту в нижній частині елементарної комірки? Якщо у мене є земля площині, так як багато Флоке порт я повинен поставити? Спасибі

привіт, які reflectarray клітина у хочу? DRA, мікрополоскових, діафрагми пов'язані між собою, мінлива щілину в землі, вирощують елементи, пов'язані близькості, багатоярусні, багатошарові круговою поляризацією, або лінійною поляризацією PLS обмежуватися cerian один, як ми могли б допомогти стосується
привіт спасибі за увагу моєї роботи про DRA reflectarray і спеціально діафрагми пов'язаний, але я не його імітації хорошого я не імітувати діафрагми пов'язаний патча, теж (особливо рис 3.20.table 3.1 в книзі Encinar reflectarray) Прохання допомогти теє

DRA reflectarray цілком виклик, навіть Ви отримали хороший результат моделювання, особливо коли ви приходите до виготовлення DRA reflectarray, в практичному її дуже важко розмістити всі блоки DRA точно так, як ви оформлені в моделюванні і сфабрикованих DRA reflectarray завжди закінчуються з позиції Dras отримати зрушена на 0,5-1мм або повернути на 1 градус-2 мірою залежить від того, наскільки хороші ваші навички. Оскільки багато елементів були використані, всі ці маленькі помилки будуть підсумовуватися і давати великі відрізняється результатів експерименту.

DRA reflectarray цілком виклик, навіть Ви отримали хороший результат моделювання, особливо коли ви приходите до виготовлення DRA reflectarray, в практичному її дуже важко розмістити всі блоки DRA точно так, як ви оформлені в моделювання та сфабрикованих DRA reflectarray завжди в кінцевому підсумку з Dras позицію отримати зрушена на 0,5-1мм або повернути на 1 градус-2 мірою залежить від того, наскільки хороші ваші навички. Оскільки багато елементів були використані, всі ці маленькі помилки будуть підсумовуватися і давати великі відрізняється результатів експерименту.
привіт спасибі, але зараз, я не можу його імітації, хороша моя робота діафрагми пов'язаний ДРА, чи можете ви допомогти мені ? насправді, я не можу симулювати діафрагми пов'язаний патч, і я не розумію, що це проблема.

привіт хто-небудь робити khow про пропускну здатність reflectarray? Тому фазової кривої в пропускної здатності, повинні бути паралельні? допоможіть мені плз!

ми визначаємо пропускну здатність 1 дБ коефіцієнта посилення фігури по-друге, продуктивність reflectarray повністю залежать від фігури кривої так більше лінійність привести до більш широкою смугою пропускання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back