F
fengzujian
Guest
привіт другу! є хто-небудь буде farmilar з reflectarray, або ж деякі корисні роботи раніше, можете дати мені деяку допомогу про його симуляції.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
так, з ж результати, як HFSSПривіт abdoeng, Ви спробуйте імітувати відображення фази для однієї елементарної комірки з косою хвилі, що падає в ДКБ? Спасибі
Привіт abdoeng, Ви засобами визначити два порти Флоке в той же час, один порт у верхній і одного порту в нижній частині елементарної комірки? Якщо у мене є земля площині, так як багато Флоке порт я повинен поставити? СпасибіФлоке режимі вимагають періодичної структури, тому ми використовуємо елементарної комірки в х і в і automaic порт знаходиться у верхній і вниз клітинки, якщо жоден літак E провідника на землі
привіт спасибі за увагу моєї роботи про DRA reflectarray і спеціально діафрагми пов'язаний, але я не його імітації хорошого я не імітувати діафрагми пов'язаний патча, теж (особливо рис 3.20.table 3.1 в книзі Encinar reflectarray) Прохання допомогти теєпривіт, які reflectarray клітина у хочу? DRA, мікрополоскових, діафрагми пов'язані між собою, мінлива щілину в землі, вирощують елементи, пов'язані близькості, багатоярусні, багатошарові круговою поляризацією, або лінійною поляризацією PLS обмежуватися cerian один, як ми могли б допомогти стосується
привіт спасибі, але зараз, я не можу його імітації, хороша моя робота діафрагми пов'язаний ДРА, чи можете ви допомогти мені ? насправді, я не можу симулювати діафрагми пов'язаний патч, і я не розумію, що це проблема.DRA reflectarray цілком виклик, навіть Ви отримали хороший результат моделювання, особливо коли ви приходите до виготовлення DRA reflectarray, в практичному її дуже важко розмістити всі блоки DRA точно так, як ви оформлені в моделювання та сфабрикованих DRA reflectarray завжди в кінцевому підсумку з Dras позицію отримати зрушена на 0,5-1мм або повернути на 1 градус-2 мірою залежить від того, наскільки хороші ваші навички. Оскільки багато елементів були використані, всі ці маленькі помилки будуть підсумовуватися і давати великі відрізняється результатів експерименту.