reagrding PIC мікроконтролерів

Y

yviswanathbe

Guest
Привіт друзі, я хочу почати працювати з PIC мікроконтролера. Може хто-небудь запропонувати мені низька вартість 8-бітний мікроконтроллер (Part Number). Я готовий купити розвитку kit.Please допомогти мені в цьому відношенні. Спасибі і найкращими побажаннями, Viswanath

Якщо ви ніколи не робили мікроконтроллер програмування, я пропоную PIC16F84A, якщо ви все ще можете купити його (EOL). Головним чином тому, що найпопулярніший ПОС, згаданих в основних навчальних посібників. PICkit 3 поставляються з невеликою демонстрації PIC18 борту якого цілком достатньо для базового навчання, теж, але це зовсім небагато складніше, MCU, щоб почати с.

Я пішов би для PIC18F2550 + PICkit2 або PicKit3 .. PIC18F2550 є все необхідне, щоб дізнатися .. і багато хороших функцій, таких як порт USB .. дуже корисно. Якщо ви йдете прямо на C програмування я думаю, що це все одно, що починати з PIC16F84A ... Cya

Привіт, Ваша перша потрібен хороший програміст і справжньої Microchip USB PICkit2 Програміст один, щоб добратися. Ви також можете купити його з маленькою плати тренера, будучи PK2 Стартовий комплект або комплект PK2 Debugger - можливо Стартовий комплект буде краще, так як вона використовує стандартні частин, які можуть бути змінені, на відміну від відладчика борту якого використовуються SMD. Обидва комплекти мають простий і тихою низької вартості - коли я посилаюся на комплекти - всі вони готові побудований. Ці комплекти поставляються з усім вашим потребам, апаратні засоби, програмне забезпечення та навчальні програми, щоб отримати програмування на С або асемблері. До того часу, ви дізналися все, що тоді ви будете мати знання, щоб зробити свій власний вибір для більшого розвитку борту. Якщо ви поспішаєте та купити дорога плата тепер не розуміючи речей це може бути бідним інвестицій.

Привіт Друзі, спасибі за ваші цінні відповіді. Я працював на мікро-контролерів, але я не мав впливу на PIC мікроконтролери ось чому я хотів знати, який мікроконтроллер краще всього почати с. З повагою, viswanath.

Я також пропоную почати з одного з молодших, таких популярних УНЦ як PIC16F84A, PIC16F876A і PIC16F877A. Є так багато документованих проектів з використанням цих частин в Інтернеті і в журналах (Elektor, горіхи і Вольт, Everyday Практичні електроніка й т.д.). Як і все інше, є деяка крива навчання і дрібниці, щоб бути в курсі при використанні цих частин, і, побачивши чужих робочих проектів / код може бути дуже корисним. Для програміста, я б також запропонувати PICkit 2. Купити оригінал, як це часто буває ж ціною або навіть дешевше ($ 40), ніж клони. PICkit 3 був на деякий час, але в той час як додавання нових деталей, вона впала багато функціональних можливостей (не більше 3 логічних аналізаторів каналів, UART інструмент для моніторингу послідовне підключення і т.д.). Ось два відео, один, який показує, як програма розлучитися з PICkit 2, другий показує логічний аналізатор (не доступний в PICkit3). [Відео = YouTube; HVQ4tj-D8jM] http://www.youtube.com/watch?v=HVQ4tj-D8jM [/ відео] [відео = YouTube; u0X_8V3UGdk] http://www.youtube.com/watch?v = u0X_8V3UGdk [/ відео]

Привіт Нік, дякую за вашу пропозицію. Я піду через частини, які ви запропонували. З повагою, Viswanath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back