Re: ATD <Phone #> проблем

T

Terka

Guest
Привіт

1 .- Ericsson R520
2 .- DRS-11 кабель для передачі даних (послідовний порт COM) проведено на ПК
3 .- WinXP Hyperterminal програмного забезпеченняЯ зателефонувати за допомогою: ATD <номер телефону> <cr> "====> його роботи дуже добре

Якщо послуга увімкнена, то я намагаюся DTMF-сигнал, використовуючи: "AT СДС = <DTMF>"Але коли поставили букву "Л" в HyperTerminal виклику припиняється, і я не можу відправити тоном, що я яким.

Це неправильно операцій або IST нормально?Я сподіваюся, що ви Співробітництва

СпасибоПокиДодано через 1 годину 51 хвилин:Привіт

Відповідей:

ATD <#>;< CR> ======> роботи з ";"

Після;
AT VTS = "0" =====> працювати, коли на викликWOW";" Характеру була проблема .... Тим не менш, без ";" Дзвінок дуже успішним, але падає, коли дзвінок, натисніть будь-яку клавішу в HyperTerminal ...Її легко відправити цю команду для стільникового телефону від ПІК 16F84, і мій проект є віддалене управління з SMS і DTMF .... Деякі терміни доставки SMS йде дуже повільно ... Насправді, DTMF є швидким і надійним ..... .

Поки

Nazwa.pl kolejny, trzeci już raz z rzędu zajmuje pozycję lidera pod względem liczby abonentów domen internetowych z końcówką .pl. – wynika z raportu NASK za II kwartał 2014 r. W analizowanym okresie liczba nazw utrzymywanych bezpośrednio w domenie .pl wzrosła o 1 140, natomiast liczba nazw utrzymywanych w domenach funkcjonalnych o 3 276.

Read more...

Привіт Terka,

Якщо ви будете читати в набір команд AT, ви побачите наступне:
Цитата:

Оп Dial

Ця команда вказує модему, щоб почати набір номера послідовності.
Наберіть рядок (N, включаючи модифікатори та номер телефону) вводиться після команди ATD.

Dial рядок може містити до 40 символів.
Будь-які цифри або символу (0ž9, *, #, A, B, C, D) може бути набраний як тональний набір цифр.
Символи, такі як пробіли, дефіси та круглі дужки, не в рахунок - вони ігноруються модемом і можуть бути включені в рядок набору для підвищення читабельності.

Можуть бути використані в якості модифікаторів рядок набору:

L набирати останній номер.
Повинно бути перший символ, наступний ATD, ігнорували therwise.

P Імпульсний набір.

Т тонального набору (за замовчуванням).

, Пауза, під час набору номера.
Призупинити на час, зазначений у реєстрі S8 до обробки наступного характеру в рядок набору.

З Дочекайтеся гудка.
Модем чекає другого тонального набору до обробки циферблат рядок.

У модем перемикається в режимі голосного і набирає номер.
Команда ATH може бути використаний для відключення голосового дзвінка.

@ Почекайте тиха відповідь.
Зачекайте п'ять секунд тиші після набору номера.
Якщо мовчання не виявлено, то модем посилає НЕМАЄ ВІДПОВІДІ код результату назад користувачеві.

!
Hook Flash.
Змушує модем піти на гак за 0,5 секунди, а потім повернутися в знятої трубці.

; Повернутися в командний режим.
Змушує модем, щоб повернутися у командний режим після набору номера, без відключення дзвінка.

^ Вимкнути даний сигнал дзвінка передачі.

S = N набрати телефонний номер, раніше зберігаються з використанням & Zn = х команд (див. & Zn = X команду для отримання додаткової інформації).
Діапазон п 0 3.

$ Бонга тон виявлення.

Привіт

Asnwer це:

; Повернутися в командний режим.Змушує модем, щоб повернутися у командний режим після набору номера, без відключення дзвінка.Чи можете ви відправити O повідомте нам, де ви виявили, що пояснення команди AT?

Велике спасибі

Привіт,

Я Traid для пошуку в мережі для цього файлу, і я Couldnt знайти будь-яку referance, так от вона ...

Крім того, я знайшов це в посиланнях і він все ще працює ...
http://www.modemhelp.net/basicatcommand.shtml

Удачи.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back