Re: сверточних турбо кодів (КТК)

R

rmreddy

Guest
Hello All,
Чи можна надати мені належний матеріал для КТК кодування будь-якої довжини.
і якщо ви можете дати мені свій MATLAB здійснення то він буде набагато краще ...

але зараз навіть деякі навчальні посібники також будуть робити ..

Будь ласка ..Додано через 2 години 35 хвилин:Привіт Хто-небудь слухає ...

Хлопці, будь ласка дайте мені кілька хороших навчальних матеріалів maylab реалізації кодера КТК ...

Чи можна відповісти на мої благання ...

Привіт,

Ви можете завантажити турбо-код від "веб-http: / / www.eccpage.com/" сайт, а турбо-код на С коду, а MATLAB код.

Привіт Ерік,
Дякуємо за посилання ....

я можу отримати будь-яке дослідження матеріалу для КТК я маю на увазі будь-яку літературу роботу ...

Якщо ви розумієте, сверточних кодування ви повинні спробувати читанні C. Berrou 'S папері, він запропонував турбо кодів, пояснюючи, чому вони використовують recorsive систематичного кодера і чергування.Спробуйте кілька досліджень за алгоритмом MAP і концепцію м'яких декодерів продукції.Interleaving стає дуже важливим при конкатенації сверточних кодів.

Маріо.

Привіт Маріо,
Я пережив чимало документів з турбо кодів, але ніхто з них не пояснив дизайн приймача і, крім того всім було йти мова тільки нерекурсівна systematin convoultional кодів Turbo не одну рекурсивну. / /

це може допомогти?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

дійсно спасибі Шановний Ахмад .... якщо і є MATLAB коду, пов'язаного з декодером КТК то, будь ласка, надішліть мені ... Я хочу, щоб оптимізувати його для мереж 4G ... Величезне спасибі за підтримку ....

Привет All,
Я також інтерес для КТК тем.
Спасибі,

Ось гарна посилання на турбо декодування.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

може керувати будь-який з документів, що відносяться до "вперед кодувань для виправлення помилок у системі розповсюдження Спектр"?

thanxxxx багато що для цих PDF файлів.його допомогою мені

Дякуємо вам за це дуже хороші книги
і чекати більше

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back