H
haseeb123
Guest
Доброго дня у мене проблема з моєю ланцюга, як додається. R1 (25 Вт / 15 Ом) нагрівається дуже багато. Я маю намір повернутися ознака того, що мій ламп 1 і 2 не увінчалися успіхом. Там, де написано (LP_Fail Для ПОС), Thats висновок, який тягнеться висока Після оптрон вимикається в разі несправності лампи. Я використовую 24 В постійного струму. Проблема не в програмуванні, ні ПОС, але Infact оптрон тому ознака того, що я хочу, і здається, що є помилка у схемі. R1 більше нагрівається занадто багато і занадто швидко. Мій ламп кожен розіграш 1amp струм при 24 В постійного струму. Якби я об'їзної оптрон і R1 і підключіть 24 В постійного струму безпосередньо, то у мене немає питань та лампи прекрасно працюють без будь-яких з питань, тепло. Я спробував високих / низьких значеннях R1 і з більш високим ват як добре, але розігрів R1 далеко до великого і у можете відчувати запах цього горить! Будь ласка, хтось може запропонувати, щоб виправити проблеми на опалення або запропонувати інший спосіб плащ назад вказівку ПОС в разі моєї невдачі лампи. Haseeb