R1 опалення у вказівці тому оптико

H

haseeb123

Guest
Доброго дня у мене проблема з моєю ланцюга, як додається. R1 (25 Вт / 15 Ом) нагрівається дуже багато. Я маю намір повернутися ознака того, що мій ламп 1 і 2 не увінчалися успіхом. Там, де написано (LP_Fail Для ПОС), Thats висновок, який тягнеться висока Після оптрон вимикається в разі несправності лампи. Я використовую 24 В постійного струму. Проблема не в програмуванні, ні ПОС, але Infact оптрон тому ознака того, що я хочу, і здається, що є помилка у схемі. R1 більше нагрівається занадто багато і занадто швидко. Мій ламп кожен розіграш 1amp струм при 24 В постійного струму. Якби я об'їзної оптрон і R1 і підключіть 24 В постійного струму безпосередньо, то у мене немає питань та лампи прекрасно працюють без будь-яких з питань, тепло. Я спробував високих / низьких значеннях R1 і з більш високим ват як добре, але розігрів R1 далеко до великого і у можете відчувати запах цього горить! Будь ласка, хтось може запропонувати, щоб виправити проблеми на опалення або запропонувати інший спосіб плащ назад вказівку ПОС в разі моєї невдачі лампи. Haseeb

Я не вірю, що нинішня резистор має 15 Ом. Але ввести в розумні низькі резистор крапля почуття напруги, необхідно більш чутливим детектором струм. Є багато можливих рішень, не знаю, що підходить для вас: - за допомогою високої стороні поточної IC сенсі - за допомогою диференціального підсилювача OP - за допомогою двох PNP транзисторів в поточній конфігурації дзеркала.

Спасибі вам велике! Я ніколи не думав по-іншому .... і ви пояснюється дуже добре, і це має сенс. Я постараюся, що ви говорите, і якщо які-небудь проблеми зв'яжемося з вами. Ще раз, спасибі вам велике Haseeb

Привіт я тільки що успішно вирішити цю проблему. Я повинен був годувати в ланцюзі постійного струму 18В замість 24В, і я також змінив резистор 3R0 / 25 Вт, і це вирішена проблема опалення успішно. Тепер у мене ж R1 перегріву проблеми, але тепер це для 24В борту версії ланцюга. Я живлення дві галогенні лампи світло в 24 50 Вт кожна. Thats про 2Amps на лампу. Схема додається. Я спробував feedng в 18В змінного струму та зміни R1-25W 1R0, але все ще перегріву R1 має місце. Будь ласка, може хтось дивлюся на схемі (додається) та запропонувати, що може бути не так і чому це R1 опалення занадто швидко і занадто жарко? Завдяки Haseeb

Ви повинні зрозуміти, що влада на резисторі буде P = I ² * R так і для 1 Ом і 4А у вас є 4 ² * 1 = 16 Вт 4 Ом і 4А у вас є 4 ² * 4 = 64W з іншого боку, струм буде нижчою тому 12v/100w цибулини (комбінований) буде мати опір 1,44 Ом тому залежно від R1 значення ви будете мати значне падіння напруги і майже половина струму, ніж 4А. Використання низьких резистор 0,1 Ом або навіть менше, буде краще, і використовувати диференційний підсилювач для посилення напруги ви отримуєте від R1. Якщо ви переїжджаєте R1 в нижній частині (на стороні GND з пристроями управління) було б легше для підключення ОУ або ж вам доведеться використовувати додатковий дільник. Alex

Гей, Дякуємо за пораду. Я ціную це. : Посмішка: що стосується Haseeb

Може бути, ви вирішили цю проблему, але ви можете захотіти поглянути на це рішення (додається): Редаговано: HiCurrSns_01.png для живлення постійного струму

Велике спасибі я буду виглядати в цій новій конструкції. Теплий Haseeb З повагою

Для змінного струму, я розробив цей ... Редаговано: Якщо ви можете отримати великий струм діодів можна додати два паралельно (і навпаки), щоб Rsns. Можливо, вам доведеться менше значення Ri (зараз це 220 Ом). Ці два діоди дозволить знизити тепловиділення з напругою змінного струму при Rsns буде обмежено пряме напруга кожного діода. Pdis (приблизно) = 1 * Irms * 0,9 Редаговано: значення Rsns з діодами повинен бути збільшений (скажімо, до 2,2 Ом або навіть видалити), щоб залишити велику частину струму навантаження для передачі в діодах. Ri величина залежить від різниці між середньою пряме напруга силового діод і ІЧ-підсвіткою (в optoisolator). Ri в цьому випадку може бути на рівні 10 Ом. Як FVM вказав, ця аналогічне рішення ваших далеко не найкращим з-за відносно високої тепла в зондування струму.

Ваші пропозиції продовжують недолік оригінального дизайну, який був необгрунтовано високі падіння напруги. Специфікація для виявлення 1 надійно і перевозити до 2 А. Так BJT варіанті транзистор буде мати приблизно до 3 Вт розсіюється і оптрон варіант 6 W. Ви побачите, чому ми хотіли б використовувати шунт з нижче падіння напруги і більш чутливим детектором напруги. Крім того, пропоновані рішення, присвячений боку високого сенсу IC або стандартний диференційний підсилювач, Є ще кілька варіантів, наприклад, два PNP транзисторів в поточній конфігурації дзеркала. Падіння напруги причини дисбалансу поточних дзеркало і відповідних вихідний струм.

Ви праві FVM. Але ви не думаєте, якщо всі ми наполегливо працюємо, щоб дати краще рішення (у світі), то тільки один з нас не потрібно відповідати. З іншого боку, я вважаю, аскерів настільки ж розумні, як ми всі, щоб він / вона швидше за все буде обрана краща зручно відповідати за його / її ситуації, після прочитання всіх повідомлень (схеми, коментарі та зауваження). У моєму випадку, оскільки я не можу знайти і купити легко мікроконтролерів з АЦП, а також мати можливість писати свої програми збірки з допомогою простих інструментів, у мене є, я просто використовую переривання таймера для вимірювання часу зарядки конденсатора, які можуть відображати те, що мені потрібно для вимірювання ... Початок щось завжди краще, ніж нічого. : Посмішка: Так що я розумію, якщо якісь інші не можуть бути зацікавлені в кожному краще рішення. : Підморгувати:

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення добавлено в 21:41 ---------- Попереднє повідомлення було в 21:11 - --------</span></span>
Велике спасибі я буду виглядати в цій новій конструкції. З повагою Haseeb
Відповідно до пропозиції для мережі змінного струму, можна зменшити розсіювання на Rsns (DC версія), додавши силовий діод, але це буде необхідно також розділити Rsns до двох резисторів. Якщо вас цікавить, я буду перемальовувати його знову (з діодом). Керім

Керім привіт спасибі за пропозицію і допомогу. Так, я б, звичайно, зацікавлені в перемальовувати діаграму від вас щодо діод версії, як ви сказали в своєму останньому посту. Будь ласка, ви можете розмістити його тут. Im все ще відкриті для опцій і пробуючи різні хитрощі, щоб отримати розсіювання тепла вниз. Im ще працюємо над цим і буде інформувати вас з результатами. Завдяки Haseeb

Вибачте, але ви впевнені, що ви не можете дотримуватися того, що було запропоновано FVM (повідомлення # 11) за допомогою IC (або еквівалентний), до якого Алекс називають (повідомлення # 12)? Навіть шляхом додавання діодів, disspiation не буде достатньо низьким, хоча вони і нижче, ніж при використанні резистора. У випадку, якщо у вас немає вибору, крім як додати діод (якщо DC) і 2 діодах (паралельно і протилежно, якщо AC) послідовно між виходом харчування і ваша лампа (и), ви могли б перевірити в першу чергу, що тепловиділення доступної потужності діод (и) (з заміною датчиків струму резистор) є прийнятним? І, можливо, ви також можете вимірювати діод прямого напруги на простий вольтметр в міру: Для постійного струму: шляхом вимірювання його середнє значення постійного струму, тому що ви не зможете побачити його пульсації. Для змінного струму: meausre значення змінного струму, хоча лічильник буде вважати вимірюваного сигналу як синусоїдальної (і не квазі трапецієвидна). Керім

Добре Завдяки Керім для оновлення та додаткові пропозиції. Дозвольте мені міру моїх висновків, і я повернуся до вас. Теплий Haseeb З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back