QuartusII говорить: "Невизнані пристроїв" з ByteBlas

F

FoxyRick

Guest
Я тільки що отримав просту пораду CPLD для пристроїв Altera MAX від eBay - це просто має роз'єми для 44 і 84 пристроїв та контактний вбудований ByteBlaster для програмування. Він відмінно працює з деякими 44-контактний EPM7064 про те, що разом з нею. Це * не * моя робота надлишки 84-контактний EPM7128SLI частин. Ці повідомлення про помилки, коли я намагаюся просто карт-бланш на програміста QuartusII: [колір синій =] Інформація: Невизнані Помилка пристрою: JTAG ID код, зазначений на JEDEC STAPL формат файлу не відповідає жодному дійсне посвідчення особи JTAG коди для пристрою Помилка: Операція не вдалося [/ колір] Довідка Кварт говорить про частини знаходяться в неправильному місці в пристрій ланцюга. Будь-яка допомога, будь ласка? Я застряг. 7128 є єдиним пристроєм там. Я сподіваюся, що це не означає, що JTAG контакти були diabled ... Якщо це так, я коробку з непотрібні частини. FoxyRick.

Я не є якісь реальні відповіді, але ви можете спробувати JTAG-інструменти ( http://openwince.sourceforge.net/jtag/ ) або Universal Scan ( http://www. universalscan.com / ), щоб перевірити JTAG функціональність чіпів. Обидві програми підтримки ByteBlaster кабелів і можу вам сказати, ID код чіпа і т.д. (якщо JTAG працює).

Привіт, я Хада багато Проблема з Altera ByteBlaster. Велику частину часу він Процесорні модулі в пристрої не правильно чи потрібно повторень на деяких з штифтів (це дуже відчутно на висновок TDO). Перевірте ваш рада і подивитися, якщо існують відмінності між 44pin і 84 мітками, якщо той не так, то перевірка з програм, які CYR рекомендується. БР / Фархад

Спасибі за відповіді. Плата має перемички для прямого JTAG сигналів (після ByteBlaster ланцюга) в ту чи іншу розетку. Підтягування є до перемички, так що кожен сокет підтягувань при виборі. Два пристрої не можуть бути підключені одночасно до JTAG. Дошка дійсно просто (ось чому мені це подобається) Я чекаю ліцензію на програмне забезпечення Universal Scan, але я дійсно починаю думати, що коробку з 7128, я купив мали свої контакти JTAG перепрограмувати. CPLD в зігрітися при підключенні до дошки, так що вони, очевидно, робити щось (не порожні). Чи є спосіб дізнатися, чи є контакти diabled, дозволить їм без паралельного програміста, або ж помилка не означає, що це, і я гавкіт на помилковий слід? FoxyRick.

Див примітка Альтера на це:
Для не-провайдера: Ви можете скласти дизайн з JTAG налаштування або відключити. Ви можете включити JTAG з перекомпіляції і програмування. Якщо пристрій programmmed з JTAG не включений, ви можете знову включити JTAG порту з ведучою програмування (MPU) або сторонніх програм.
http://www.altera.com/ support/kdb/0000/808.html

Привіт, просто ідея, я був точно такий же poblem з пристроями Xilinx і poblem був пристрій, яке я використовував це дуже старий, і новий програміст Xilinx не підтримує їх більше. Тому я використовував MitouJTAG що хто-то послали сюди, і вона працювала відмінно. Дайте йому спробувати з іншого програміст і дайте нам знати, якщо ви mannage, щоб вирішити вашу poblem чи ні. Мене цікавить, тому що я багато 7128s будинку. БР / Фархад

Привіт Фархад, спасибі за пропозицію. Проблема в тому, як я підозрював, хоча (або, що або всі пристрої, насправді мертвий). Моя порада cheapy чудово працює з новою, порожній 7128S, але не з моїм них надлишки. JTAG контактів буде призначений як користувач-IO, немає можливості відновити їх, окрім як з майстром програміста. Б'юся об заклад, хлопець, який продав мені їх на eBay, що новий. Grrr! FoxyRick. Ps даний час я намагаюся знайти кого-то локально, що мають доступ до вчителя, або купити дешево, старий. Якщо це не вдається, я збираюся зателефонувати в місцевий офіс Altera і попросити їх про послугу! [COLOR = червоний] Змінити: Ура! Я отримав Альтера вчитель і навантаженні адаптери - всі мої CPLD є в даний час перепланувати і JTAG з підтримкою! Так, так, так! [/ Колір]

Im інженер студентів, їм насправді вивчення CPDL моїм "я". Я ALTERA MAX EPM7256SRI208-10, і я завантажити з сайту ALTERA Quartus II і Max + Plus II програмного забезпечення. Я запрограмований дуже проста схема приклад програми, я склав і моделювання. Ну у мене є USB-Blaster (Rev.C) Таким чином, її лише сумісні з Quartus II. Я налаштував всі можливості для мого чіпа. Я купив І. CPLD на магазин електроніки, тому його новим. Проблема в тому, коли я спробував це програма, повідомлення, що Quartus II дисплеїв: ". JTAG ID код, зазначений на JEDEC STAPL формат файлу не відповідає жодному дійсне посвідчення особи JTAG коди для пристрою" Я зробив невеличкий друкованій платі з інтерфейсом JTAG, де контакти є правильними і він resistences і конденсатор добре, я підключений чіп контакти, необхідні для VCC = 5 В, і земля теж. Коли я натискаю на "автоматичне визначення" повідомлення: "Невизначена JTAG ланцюга" Я знаю, хіба помилка в моїй PCB ordesign чи програмні функції, але чому я не можу програму CPLD? Як ви думаєте, що мені потрібно перепрограмувати з "вчитель"? Це програміст сумісна з MAX EPM7256SRI208-10? і ... Де я можу отримати його (будь-які посилання, фото, модель)? Будь ласка, будь ласка, Helpppppp Джеджу: D

Я знаю, хіба помилка в моїй PCB ordesign чи програмні функції, але чому я не можу програму CPLD?
Ваш звіт звуки так само, як у вас є проблеми в зв'язку JTAG вашого саморобного ради.
Коли я натискаю на "автоматичне визначення" повідомлення: "Невизначена JTAG ланцюга"
Я не відомо про повідомленні Q.uartus програміст з цим текстом. Це точна? Але в будь-якому випадку, якщо програміст виявляє JTAG проблеми ланцюг, інші кроки, не може працювати. Ви повинні вирішити в першу чергу. Як правило, це EPM7256Sxxx JTAG програмований пристрій, не майстер-програміст або аналогічних необхідно. Вам просто потрібно робочих JTAG ланцюга.

[COLOR = червоний] Змінити: Ура! Я отримав Альтера вчитель і навантаженні адаптери - всі мої CPLD є в даний час перепланувати і JTAG з підтримкою! Так, так, так! [/COLOR]
Будь-який шанс, що ви знаходитеся в Каліфорнії? У мене ж питання Ви відзначили, і я був би вдячний, якщо ми можемо щось придумаємо, щоб мій CPLD програмовані, я отримав моє пристрій від Конденсатори, але сидів на моєму столі деякий час, і я не отримав для тестування це поки я не отримав час і ресурси. Спасибі, Мо

Мені дуже шкода, що я був, але я боюся, що ні. Я знаходжуся в Англії Великобританії. Якщо ви отримали їх від Конденсатори хоча тоді його контакти безумовно не були переведені. Швидше за все, є деякі інші питання ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back