QPSK Mod-демодуляції Simulink [Потрібна допомога]

Z

Zhull

Guest
Привіт всім, я в даний час моделювання (простий) QPSK MOD / демодуляції для моєї лабораторії. Проект ... Я * * терміново потрібна ваша допомога: 1. Чи є інший спосіб зробити сигналу показаний на дискретному часі Scatter RX в ділянку Коло питань, які виглядає TX's, окрім підвищення Eb/N0 швидкість AWGN блок? Наприклад, додавання більше блок або щось? 2. Чому BER завжди показують 0,5 (мінімальний)? Чи можемо ми зробити це до 0? Тому що навіть якщо я видалити блок AWGN і підключення QPSK Mod блоку безпосередньо Demod, BER не дорівнює 0. Я відкритий для будь-яких пропозицій PS: Вибачте за мій поганий англійська.

Привіт Zhull 1) На жаль, я не розумію, ваше перше запитання. 2) BER = 0,5 означає, половина всіх бітів в помилці. Може бути, ви не використовуєте диференціального кодування і TX та RX носії не є абсолютно синхронізовані. Використання диференціального кодування / декодування. З повагою Z

Спасибі за вашу відповідь Зорро, про моє перше питання, як ми бачимо, сузір'я в дискретному часі сфера RX в точкової діаграми розсіюється, тепер завдання з мого професора це те, що я повинен зробити, щоб як чотири однієї точки (як ми див TX's) ... Я намагався підняти Eb/N0 відносини в AWGN ... і вона працює. Але я питаю, чи є інший спосіб для цього? І про BER, тому я повинен змінити параметр у QPSK мод і демодуляції? Вибачте, я новачок в Matlab / Simulink ось моделі ... View attachment 51260

Привіт Zhull, було б необхідно знати, що знаходиться всередині блоку демодулятор QPSK. Наприклад: Чи є у символу синхронізатора? Це сузір'я може виглядати, що, оскільки розрегульований символ синхронізації. Ви можете перевірити, що розміщення змінної затримки (від 0 до символу інтервал) на шляху проходження сигналу і переконатися в тому сузір'ї зміни зі значенням затримки. З повагою Z

з числом 0,5 в QPSK з отриманими contellation як показано на малюнку додається, я б сказав, що у вас безлад протягом останніх двох блоків. Це не повинно трапитися дозвольте мені повернутися додому, я правильно модель для вас. -------------------------------------------------- ------- святкування цивілізації моєї улюбленої Сінд в цьому місяці

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back