Q'n щодо ADC

Y

yviswanathbe

Guest
Привіт друзі,

Я роблю один проект під назвою автоматичного вимірювання поточних

для цього я використовую ADC 0804 аналогового до цифрового converter.My аналогових входу в діапазоні від 0-5V.i використовується як 5Volts VCC для АЦП.
Так що я сумніваюся, скільки напруги ми повинні застосувати на Vref / 2 штифти, як ми можемо розраховувати?

Будь ласка, допоможіть мені в цьому зв'язку, і будь-хто може надіслати мені деякі схеми,
пов'язані з ADC Opamp.

Спасибо заранее

Corsair wprwadza do sprzedaży cztery nowe zasilacze komputerowe ze swojej flagowej serii AX, dedykowanej dla najbardziej wymagających odbiorców. Są to modele: AX760, AX760i, AX860 oraz AX860i o mocy 760 W lub 860 W. Zasilacze mają w pełni modularny system okablowania i zostały zaprojektowana pod kątem uzyskania jak najwyższej sprawności, która w za...

Read more...

У Vref / 2 напруги, як правило, половину напруги, що подати заяву на V PIN-код.Як ви подаєте заяву на
5 V V, вам потрібно використовувати 2.5V на Vref / 2 штифти.Ви також можете використовувати нижній напруги на Vref / 2, його до вашого вимоги.Ви також можете не потрібно помістити фіксований резистор там ви також можете використовувати змінну опір замість того, щоб Ви могли правильно настроил ваші вимоги.Ви можете використовувати дільник напруги формується резистора зробити Vref / 2, але пам'ятайте, ніколи не використовувати 5% терпимості резисторiв.Використовуйте або 1% або 0,1% терпимості опір, тому що 5% терпимості резисторів становить безладдя в цих ситуаціях.
Скажіть, чому і де ви хочете використовувати OPAMP?

спасибо за відповіді.
На самом деле я роблю автоматичне тестування на підсилювач потужності, для цього мені потрібно оцінити поточні звертається.
Отже, я був підключений до джерела живлення навантаження за допомогою негативних шунт (75mv, 10А), і я посилюються напруга через шунт з допомогою оп-амп.
ФП-підсилювача вихідних я даю в якості внеску ADC (V ).V-штирьковий я роблю, як groud.
ФП-усилитель виробництва перебуває в діапазоні від 0-4.3V.

мої сумніви, якщо ми даємо Vrerf / 2, 2.5V, аналогового введення, яка дається на V PIN-код, не повинно перевищувати напруги на Vref / 2 Сцепляющій тому ADC буде перетворює I / P з посиланням на Vref / 2 напруги, писати R неправильно?

RU, де від?
Не могли б ви дати ваш контактний телефон, щоб я міг пояснити вам більш зрозуміло?

Спасибо

Ми, як правило, не
пов'язані безпосередньо з нинішніми.Я думаю, ви також перетворення струму напругу з допомогою резистора, я правильно?Таким чином, для вимірювання струму в плані напруги.

Цитата:

мої сумніви, якщо ми даємо Vrerf / 2, 2.5V, аналогового введення, яка дається на V PIN-код, не повинно перевищувати напруги на Vref / 2 Сцепляющій тому ADC буде перетворює I / P з посиланням на Vref / 2 напруги, писати R неправильно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back