PWM поточного управління з FPGA - допомога в установці

N

napatel81

Guest
Я соленоїда з 0-0.8mA струмів driven використанням PWM.Котушки опору й індуктивності 14ohms є 14mH.Я використовую FPGA зробити замкнутий цикл поточного контролю, Servoing на 24K.Зворотній зв'язок струму прочитав один резистор сенсі Ом.Необхідні PWM резолюції 12бит.

Хто-небудь має достатньо досвіду, щоб допомогти мені визначити, якщо це гарна конфігурація??

Я, напевно, відсутня частина, але, як правило, постійного струму водіння здійснюється з Opamp.FPGA може забезпечити для заданого Opamp через PWM.Це те, що ви маєте намір робити?Чи плануєте ви запустити сервоприводу циклу в розмірі 24kHz?

Та в мене є операціоннікі для зворотнього зв'язку.Серво ставка 20k і PWM частота 24K.Звучить добре?

У мене є відчуття, що хороша частота ШІМ буде кілька стежить курс (20 кГц, 40, 60 і т.д.).
Поправте мене, якщо я помиляюся, але якщо ви хочете 12-біт 20 кГц з частотою, 80 МГц годин.

Так, ви праві, годинник повинні бути 80 МГц.Dont ви, що було б згладжування проблеми, якщо частота ШІМ дорівнює швидкості сервоприводу.

Ви, напевно, маєте рації щодо згладжування (хоча 24kHz буде мати деяке згладжування теж).Я думав, що PWM генератор і серво двигуна були синхронізовані.

current range, 1 ohm
sense resistor, PWM to control it?

Ви насправді означає 0-0,8 мА
діапазон, 1 Ом
резистор сенсі, PWM, щоб контролювати його?

можливо, це допоможе: http://www.youtube.com/watch?v=aOuI0UlwAkk [/ URL] Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back