PSS і великих перехідних ділянки для SC-CMFB OTA

G

Guest

Guest
Привіт всім,

Що стосується мене повністю диференціальних диван-Каскодний підсилювач OTA з SC-CMFB, відповідно до Кена папери "Моделювання на з'єднаннях конденсаторах фільтри з SpectreRF", я використовую PSS і можуть досягти гарного загального режиму напруга на виході результати, коли я дозволяю дві вхідні сигнали є інвалідами.Я використав 2 "vsource", як мій 2 входами диференціальне та на самом деле я набирати = постійного струму та інших залишити все порожні.

Але як я можу отримати великий сигнал перехідної ділянки з PSS, який тільки виглядає як перехідний ділянку за допомогою звичайного "перехід" аналізу.Наприклад, із звичайного "перехід", як правило, якщо ми встановимо вхід з пік-пік 1 мВ синусоїда, ми бачимо великий рівень сигналу у вихідний синусоїди, скажімо пік-пік ~ 2v 3V в деяких випадках.Але з PSS, прямо зараз, я тільки можна отримати диференціальне посилення з 4 у необроблених алмазів з PSS перехідної ділянки.

Те, що я спробував було б визначити vsource
тип = синус,
і заповнити "частоти ім'я 1",
"Амплітуда ВПК",
"Фази синусоїди 1",
і "синус постійному рівні" = напругою живлення 2.5в (що спільного режиму вводу).

Але він, як очікується, отримати 2000 ~ 3000 коефіцієнт підсилення.

Так що я зробив неправильно?Чи потрібно заповнювати ці вимоги, щоб отримати великий сигнал перехідної ділянки в PSS?

Хто-небудь може поділитися своїм досвідом?

З тих пір для PAC, після того, як набір vsource типу = синус "з" дисплей невеликий параметрами сигналу "і" PAC величини "," PAC фази ", я отримав диференціальне посилення з 4 і близько 10 дБ.

Будь-яка пропозиція?Або моя схема дійсно має тільки 10 dB посилення?Я змінив SC-CMFB з equavilent резистори, її прибуток доходить до 70 дБ.

Дякуємо вам за допомогу.

частину списку з'єднань додається:

/ / Мобільні ім'я: fold_cascode_new_lowpower_sc_TG_PNOISE_invclk
/ / Відкрити ім'я: схематичне

/ / 2 вхідних джерел

V4 (Vin net082) vsource типу = синус частота = 30К AMPL = 500.0u sinephase = 180 \
sinedc = 2,5 pacmag = 500.0m pacphase = 180 fundname = "плавник"
V1 (Vip net082) vsource DC = 0 = типу синус частота = 30К AMPL = 500.0u sinedc = 2,5 \
pacmag = 500.0m fundname = "плавник"

/ / Дві пари годинників на SC_CMFB

V10 (PH2 0) = vsource типу імпульсу val0 = 0 = 5 val1 період = 5U затримка = 200.0n \
зростання = 500P 500P падіння = ширина = 2.2u fundname = "clk2"
V36 (0 ph1_b) vsource типу = імпульсу val0 = 5 = 0 val1 період = 5U затримка = 0 = зріст 500P \
падіння = 500P ширина = 2.7u fundname = "clk1_b"
V37 (0 ph2_b) vsource типу = імпульсу val0 = 0 = 5 val1 період = 5U затримка = 200.0n \
зростання = 500P 500P падіння = ширина = 2.2u fundname = "clk2_b"
V8 (ph1 0) = vsource типу імпульсу val0 = 5 = 0 val1 період = 5U затримка = 0 = зріст 500P \
падіння = 500P ширина = 2.7u fundname = "clk1"
.......

/ / PSS і PACsimulation установки
simulatorOptions параметри reltol = 1e-3 vabstol = 1e-6 iabstol = 1e-12 Темп = 27 \
вими = 27 = 1,0 scalem шкала = 1,0 gmin = 1e-12 rforce = 1 = 5 maxnotes maxwarns = 5 \
= 5 цифр колонки = 80 pivrel = 1e-3 ckptclock = 1800 \
sensfile ="../ ФСФ / sens.output "
PSS PSS фонд = 10K шкодить = 0 = errpreset помірною tstab = 1,5 м
Метод = gear2only maxacfreq = 20M коментувати = статус
пак пак розпочати = 1 стоп = 300M maxsideband = 0 = статус коментувати
modelParameter інформація, що моделі, в яких = = rawfile
Елемент інформації, що = = поточного місяця, де rawfile
outputParameter інформація, що вихід = =, де rawfile
designParamVals інформація, що параметри = =, де rawfile
saveOptions варіантів збереження = allpub

Welcome to EDABoard.com

Sponsor