PSpice і перемкнути режим харчування - завдання моделювання

M

Mr.Cool

Guest
Доброго дня, Я намагаюся моделювати режим зворотного ходу перемикача харчування. У мене є тільки ШІМ-контролер чіпа UC1844A і пов'язаних з ними схем. я намагаюся, щоб першим побачити цей пристрій перемикання, 50% робочого циклу. потім, коли це працює, я перейти до моделі решті ланцюга. але я не можу отримати UC1844A для моделювання на всіх, не викликаючи Конвергенція помилки! Хто-небудь коли-небудь намагалися використовувати даний пристрій, або SG1844, в PSpice ланцюга і готовий показати, як вони одержав його на роботу? Спасибі, Mr.Cool

Є кілька команд, які можна записати в. Варіанти рядки коду, щоб виправити це. Якщо я правильно пам'ятаю ITL5 = 0 команди. Інший збільшує число допустимих ітерацій, перш ніж він заявляє проблеми. Ще одна корисна набору точність кожного значення кроку за часом. Подивіться вгору. Опції командного в документації.

Краще використовувати Spectre або HSPICE щодо її подолання

я пробував всі ці варіанти ... Єдине, що мені повідомлення за допомогою цього пристрою є те, що ви можете двічі клацнути по ньому і вручну ввести DT_FACTOR значення. я встановити його на "10" і тепер він працює. Також, є опція при моделюванні профіль "пропуск розрахунок зміщення точки". У мене було багато удачі в цьому. але будьте обережні, щоб не розглянути що-небудь раніше, ніж 1 мс, як "істина". набір моделювання 2 мс, і "почати запис даних" після 1.8ms наприклад Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back