PS, PD про MOSFET

L

leohart

Guest
Що таке ПП та ПД з наступних MOSFET?
Він сказав 8lambda W у цьому слайді, але в Аллена
в книзі, він сказав, що 8lambda
2 W?
Який з них прав? Дайте вашу думку PLS хлопців ~
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Шановні leohart,

Думаю, що відносини в ДОДАЄТЬСЯ зображенні є правильним, оскільки одна сторона Джерело / Drain перехресті стикається з активним каналом і, отже, немає місця імплантат по краю, що в результаті очікуваного паразитарних ковпачок (або паразитами шапочка буде дуже дрібні).Ось чому, якщо в одній і тій же картина існує два пальці воріт полі-Si, середній вузол буде мати "Периметр λ = 4", а не "4λ W" для розрахунку своєї паразитичних ємності, з середини перехрестя зіштовхнуться активних каналів на її обом сторонам.
Це співвідношення використовується також в "Analog Integrated Circuit Design"
І на Джона Мартіна [П.99, примітка]

Привіт,
EZT

Дякую, але я розумію, чому Dont "або паразитами кришка буде дуже менше!"і вона має бути 8lambda на середину перехрестя я думаю ...

Шановні leohart,

"Оскільки немає місця імплантату в цьому краю, боковини ємності тому там менше".Це майже точна слова Джона Мартіна
І книга.Ну, я думаю, можливо, все ще існують деякі малі паразитарних цоколю.з-за окаймляющіх чи іншого явища, але безперечно вона досить мала, що може бути проігноровані!

О "4λ" або "8λ"
Це дійсно залежить від набору розробки правил (DRs) вашого технології обробки.Я думаю, що пропозиція в моєму попередньому відповіді можна було б замінити словами "середній вузол буде мати" Периметр = 8λ ", а не" 8λ W "для розрахунку його ємності паразитами".Тим не менш, він може бути правим, оскільки в середині
з'єднання можуть мати жодних контактів (у багатьох структурах) і, отже, в багатьох лямбда основі DRs відстань між двома сусідніми воротами пальці можуть бути принаймні "2λ", тому по периметру середині перехрестя призведе до скорочення на "4λ".

Привіт,
EZT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back