Proteus та внутрішнього EEPROM від AVR проблема ..

R

rdpdo

Guest
Привіт,
Я зроблю моделювання в AVR at90s8515,
то програма. Шестнадцатірічное це нормально, це запустити штрафу ...але мені ICCAVR створити файл X.eep що я не можу завантажити з Proteus ... Коли моделювання перспективі дані не є даними EEPROM (але FF).
Я d'ONT зрозуміти, тому що немає повідомлення про помилку при компіляції моделювання whith мого файлу X.eep ...
Хтось може мені допомогти?
Спасибо

rdpdo,

В даний час,
PROTEUS VSM процесор моделі підтримує файли у програмі Intel Hex або IAR D90 формату файлів, а також для inial значення EEPROM двійкового образу від початкового вмісту в EEPROM.Як правило, файли, двійкові файли мають розширення. Бін розширенням.

Якщо X.eep форматом є формат Intel Hex, як ви можете використовувати утиліту Hex2Bin (більшість компіляторів зазвичай його), або ви можете просто перейдіть на веб-сторінці ImageCraft чи перехід програма є.

BTW, ImageCraft компілятори (AVR і 68HC11/12 а) не в повній мірі підтримується Proteus, а IAR полна підтримується (символічної налагодження).

Перейти в Ла-BC * * * ENT ER веб-сторінку і побачити "третьої частини компіляторів" секції.Сподіваюся, що це допомагає

Джеймс

[Це повідомлення було відредагованим: Джеймс на 2002-05-07 16:49]

Дякуємо за інформацію, це добре, тепер для мене.
Перш ніж запустити симуляції з внутрішньою EEPROM даних (у серійне EEPROM, UC EEPROM ,...) ІСІС необхідність "скинути внутрішні дані" за допомогою команди DEBUG> RESET СТІЙКИ МОДЕЛІ ДАНИХ.Если кто-то може допомогти ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back