Protel 99sE Як змусити AutoRoute на нижній шар

W

weiwei2

Guest
У Protel 99SE, автоматична маршрутизація PCB, як змусити його використовувати тільки нижній шар для конкретного компонента?(не вся дошка)

т.

Я хочу підключення до IC тільки на нижній шар і верхній шар не

Я намагався встановити правило, не виправдалася.

У мене це зробити, але я не можу rmember добре.Спробуйте це:
Перед маршрутизації, клацніть правою кнопкою миші над PCB і вибору варіантів / маршрутизації шарів, то вибір тільки нижній шар мураха потім з маршрутизацією.Я не пам'ятаю добре.Я сподіваюся бути корисним.Привіт.

joebazoka:

але сприятливі тільки нижній шар викличе цілий раді бути перенаправлено в нижній шар.Я хочу тільки певні компоненти й регіону, які будуть прокладати нижній шар

Місце директива ПХД на мережу ви хочете, щоб обмежити до нижнього шару.Ви знайдете цю функцію в панелі інструментів ...

Місце
Директиви ...
Розведення плати ......

Директиви для мереж?Але тоді вся мережа є нижній шар?Як просто зробити кінець мережі на окремі компоненти (наприклад, ІВ) для нижнього шару?

Я просто покласти прямокутник звертається з лініями на верхній шар.Таким autorouter ніколи не зможе ходити по ньому.Після autorouting видалити цього прямокутника.Це може бути самий короткий шлях.

Другий спосіб полягає в appliying правил і шарів для кожного компонента, чистий або район ...Цей процес може зайняти більше часу для невеликих проектів ...

Псіоніка:

Я не зміг знайти .... директиві''Ви можете допомогти?

betanorm

ваш метод відмінно працює.Як приємно ^ _ ^

але я все одно хочу вчитися "звичайним шляхом", щоб зробити це.Як встановлювати правила?Я дійсно не можуть встановити його.

Перейти до:
Сервіс -> Правила дизайну -> вкладка маршрутизації -> маршрутизації Layers -> ouble натисніть на RoutingLayer -> на верхній шар в шар "атрибутів" вибирати не використовуються.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back