PrimeTime і Формальність

W

Wenf.Yeh

Guest
Привіт guyes, 1. що мені робити якщо я знайшов STH неправильно в трюмі час моєї конструкції, використовуючи PrimeTime, і я хочу, щоб виправити це зараз (я не хочу, щоб виправити це в пост-макету прогресу)? я повинен дампа деякі файли в РТ, і нехай DC їдять їх ресинтез дизайн? 2. якщо я знайшов деякі речі не так у реалізації проекту (ворота рівня) В. С. еталонного дизайну (RTL), LEC, і я можу зрозуміти, чому мої Виконання дизайн піде не так, що я можу зробити, щоб мій проект успішно перевірена? дамп файли? ресинтез дизайн з використанням постійного струму? або я можу змінити список з'єднань ручне її закриття? Артур

Що ж до логічного фас відсутності стурбований Спробуйте повторно синтезатор дизайн, з деякими варіантами, які можуть перешкодити LEC невдачу. Наприклад, якщо LEC не тому, що процес синтезу оптимізувала від деяких регістрів, що він не повинен був робити, то ви можете використовувати комутатори в постійному так, щоб він не оптимізує їх. Якщо повторної синтезатор не може вирішити проблему, все можливе, щоб повідомити про це Synopsys, або інструментом постачальника. Ручне редагування списку з'єднань не рекомендується, якщо ви вже все перепробували. Kr, Аві http://www.vlsiip.com

THX Аві, я знаю, що це не дуже гарна ідея для редагування списку з'єднань, але coulde ви сказати мені, як я можу встановити змінні в окрузі Колумбія, відповідна завданню LEC, або coulde завантажити деякі meterials. U знаєте, я на першому курсі в цій галузі. Я чекаю відповіді на ур Qs.1 THX!

Гей Вен, як правило, округ Колумбія виправить порушення, провести, якщо ви встановили set_fix_hold на всіх годинниках. Якщо бот з'ясувати загальні точки в режимі конструктора, щоб виправити провести порушень. Мало inserion буферів повинно вирішити проблему. Цей набір може бути створений використовуючи те, що, якщо аналіз в PT і виписати інформацію з PT і DC буде використовувати ці дані, щоб виправити порушення утримання. кілька разів обмеження будуть обдурити вас, щоб показати неправильно порушень утримання. для колишніх, ваші обмеження багатоциклової шляху. Якщо ви adjst шлях для встановлення та налаштування забув MCP для проведення множник, то ви отримаєте неправильний порушень утримання. переконайтеся, що обмеження є правильними. Удачи .. З повагою, Сем

Привіт, Сем Що робити, якщо я хочу, щоб вимкнути провести час перевірки в DC? THX! найкращі побажання. Артур

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back